2777
2789

امروز سي و هشت دورم بود،شنبه ازمايش دادم بتام ٥٤بود،ديروز دكترم گفت بايد تكرار كني،امروز شد٥٢.

يعني سقط ميشه؟دكترم هشدار خارج رحمي بهم داد،گفت اگر علايمشو ديدي سريع برو بيمارستان.چهارشنبه دوباره بايد تكرار كنم،دكترم گفت سونو هم فعلا نرو تا جواب ازمايشت بياد😢

انقدر گريه كردم خسته شدم،داغونم،ديگه اميدي نيست نه؟

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

عزیزم کاش سونو بری سریع میفهمن خارج رحمی یان 

امیدوارم بارداریت به سلامتی طی شه ومشکل پیش نیااد

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کاش سونو بری سریع میفهمن خارج رحمی یان  امیدوارم بارداریت به سلامتی طی شه ومشکل پیش نیاا ...

دكترم گفت فعلا نرو تا بهت بگم

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

عزیزم منم یه بار این اتفاق برام افتاده گریه نکن خدا عوضشو بهت میده بتای من ۱۱۹ بود یه هفته بعد رفتم سونو گفت اصلا باردار نیستی و دوباره برام تیتر بتا نوشتن که بتام شده بود ۶۳ بعد ده روز هم پریود عادی شدم تموم شد

عزیزم منم یه بار این اتفاق برام افتاده گریه نکن خدا عوضشو بهت میده بتای من ۱۱۹ بود یه هفته بعد رفتم ...

من قبلا هم شيميايي داشتم،الان خيلي ميترسم خارج رحمي باشه،دكترم ترسوند منو،گفت اگر علايمشو ديدي برو بيمارستان😢

منم داشتم اين موردا البته همه جور موردي داشتم  فقط بچه ندارم 😇

ترسم از اينه كه خارج رحمي باشه،همش فكر ميكنم هر آن درد ميفته به جونم

تا ي جام تير ميكشه،هر قدرم ضعيف رنگ از صورتم ميره