2777
2789
عنوان

بتام اومده پايين😢تو رو خدا هر كي تجربه داره بياد

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 41 پست
منم خیلی درد سر کشیدم عزیزم به قوله شما...این سومین بارداریمه ولی هنوز بچه ای ندارم خدا کنه این برام ...

مشكل شما چي بود؟منم اين دومين بارداري ناموفقم هست

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشكل شما چي بود؟منم اين دومين بارداري ناموفقم هست

اولی رو هفته بیست و یک به خاطر زایمان زودرس از دس دادم دومی هم بارداری شیمیایی اینم که باید شنبه سرکلاژ بشم و استراحت مطلق😥

عزیزم منم یه بار این اتفاق برام افتاده گریه نکن خدا عوضشو بهت میده بتای من ۱۱۹ بود یه هفته بعد رفتم ...

منم هفته 5و6روز بودم خونریزی پریودی شدم.سونو گفت چیزی تو رحمت مشاهده نشد ولی تیتر 119بود..تو سونو حس کردم چیزی ازم دفع شد.خیلی راحت پریود شدم.شماهم مث من بودید؟

اولی رو هفته بیست و یک به خاطر زایمان زودرس از دس دادم دومی هم بارداری شیمیایی اینم که باید شنبه سرک ...

آخي،ان شاءالله كه به سلامت بارتو زمين بزاري،بارداري سالم داشتن خيلي سخت شده.

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
سلام دوستان بارداری شیمیایی یعنی چی؟

عمل لقاح كامل انجام نميشه

اره  دقیقا هر که یه جور دردسر داره یه بچه میاوردم دیگه علط میکردم اسمه بارداری رو بیارم😢

منم همينطور،امشب كه قيدِ بچه رو زدم،انقدر داغون شدم ديدم بتام اومده پايين.نميدونم دردم چيه كه اينطور ميشم