2777
2789
عنوان

هر کار میکنم ازدواج نمی کنم من دیگه تموم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 98 پست
آخه دلم می خواست همسر آیندم منو بی واسط ببینه و عاشقم بشه... اما حالا من باید دست بکار بشم..

ای وای این افکار روبریز دور میدونم منم دخترم همین فکرو داشتم اما باید طرز فکرتو عوض کنی عشق قبل ازدواج خیلی قابل اعتماد نیست ...! عشق و دوست داشتن بعدا به وجود میاد ... یه پستی دیده بودم راجع به همین موضوع حیف اصلا یادم نیست نمیدونم بهت چطور توضیح بدم اما بیشتر اون صمیمیت مهمه که بعده ازدواج به وجود میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیخوای بدونن؟ بعدم ب مدیر سایت بگو مادرم فوت شده و ی پدر مریض دارم خودم ۳۱ سالمه , خواستگارا با ...

میگم ببینم چی میگن

آخه پسری که بعدش باهاش آشنا بشم صد در صد مادرش یا خانوادش میدونن از سایته

بالاخره میگن به خانوادم

من خودم اول بر میخورد بهم اما الان می بینم روابط دوستی که گناهه غیر از گناهش اسیب زنندس ، چقدر آزا ...

دقیقا

فکر نکن تو اینجور موارد عاشق شدن نیست

چون بالاخره آدم یه جوری باید با یه فرد آشنا بشه،بعدش شما مدتی باهم رفت وامد میکنید وحتما احساسات شکل میگیرن

تازه خیلی بهتره چون از ابتدا نیت معلومه واگر نخواستی رد میکنی

ولی اون جوری ممکنه وقتتون هدر بره یا با احساساتتون بازی بشه

پیج جدید بزن تابلو نباش، تا معاشرت نکنی شوهر گیر نمیاد ، دوستم رسید ب38سال، گفتم بنده خدا تا کسی رو ...

واقعنم

بانی خیر شدی 😁😁

امیدوارم استارتر این راهم جدی بگیره واقعا منم شنیدم خیلیا از این طریق ازدواج کردن

فقط استارتر مراقب باش گولت نزنن خودت مشخصه دختر خانومو با وقاری هستی میدونی دیگه چطور مراقب خودت باشی

میگم ببینم چی میگنآخه پسری که بعدش باهاش آشنا بشم صد در صد مادرش یا خانوادش میدونن از سایتهبالاخره م ...

اولا ک اصلا ایراد نداره

دوما میتونی ب شوهرت بگی خانوادت حرفی نزنن جلو خانوادم ک از سایت آشنا شدیم دوست ندارم کسی بدونه

من دیگه ازدواج برام بی معنی تو این مملکت و گرونی

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
باور کن من از تنهایی نمیترسم من خیلی وقته دلم تنهاست سالهااما داره تنهاییم علنی میشه یعنی فامیل متوج ...

نگران نباش ذوقتم برمیگرده باور کن !

به شرطی که هی به خودت تلقین نکنی که دیکه ذوقی ندارم و فلان واقعا تایم خوبیه برا ازدواج چون بزرگ شدی خیلی چیزا رو بلدی ازدواج کنی با یه ادم درست ، زندگی ارومی خواهی داشت ایشاا...

دلم برات روشنه حتما ازدواج میکنی