2777
2789
عنوان

بتام اومده پايين😢تو رو خدا هر كي تجربه داره بياد

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 41 پست
این سری برو زیر نطر پزشک باردار شو همه مکملا و ویتامینا رو دریافت کن ازمایشاتو تکمیل کن اینطوری هی ض ...

همينكارو ميكنم

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کاره منم سر همین بارداریم از قبلش رفتم دکتر موفق باشی عزیزم غصه هم نخووووریا 😘

ان شاءالله به سلامتي بياد بغلت🌹😘

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
منم هفته ۷بود ک سقط شد  همش رشدش کند بود ۱۲هفته بودم ک رفتم سونو گفت ۷هفته ای بنظرت منم شیمیای ...

فكر نميكنم،شيميايي هيچي نيست و خيلي زودتر از اين از بين ميره

شماهم اولین سقطتون بود؟تو سونو چیزی نشون نداد از بارداری.دکترتون چی گفت؟

نه گلم دومین سقطم بود بله تو سونو هم بهم گفتن که اصلا شما باردار نیستی دکترم گفت بارداری شیمیایی که نطفه ظعیف بوده و نتونسته لانه گزینی کنه

نه گلم دومین سقطم بود بله تو سونو هم بهم گفتن که اصلا شما باردار نیستی دکترم گفت بارداری شیمیایی که ...

من نرفتم پیش دکتر ک صحبتی کنه.اصلا خودم حس کردم تو سونو چیزی ازم دفع شد نرفتم.من اولین سقطم بود.اصلا احساس بارداری نداشتم.برای بارداریای قبلا چون دارو هم میخوردم.دقیقا توی سمت چپ با سمت راستم احساس میکردم ی چیزی هس.ولی این هیچ علایمی تو لگنم نبود.دردی نداشتم.غیر از تکرر ادرار.خودم حس میکردم ی چیزی خوب نیس.چون خواب میبینم.خوابام اگثرا صادقه هسش

انشالله این سری بارداری خوبی داشته باشی عزیزم

ممنون گلم.چون تا حالا سابقه سقط نداشتم.میترسم برای بارداری بعدم مشکل پیش بیاد.چون نرفتم دکتر ببینه.موندم مشکل از خودم بوده یاشوهرم؟