2777
2789
عنوان

ساعت 3 دختر همسرم داره انیستاگردی

269 بازدید | 14 پست

داشت درس مینوشت دو روز مجازی بود درساش تلنبار رف حالا انیستاگردی صبم مدرسه داره میخاد گریه کنه خابم میاد.. اصلااا ب حرف گوش. نمیده بگم بالا چشمت ابروعه میزنگه مادرش یا ی دعوای سخت خونه میندازه منو کتک بده محبت کردم بهتر شه بدتر شد. فک میکنه من پرستارشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشه؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

زیاد لوسش نکن

بذار یاد بگیره که بهت احترام بذاره و بفهم که چطوری باید باهات برخورد کنه

بعضی وقتا کم محلی کردن بهتر از ناز کشیدن بی جا میتونه به روابط بچه ها کمک کنه

البته نباید تو هر کاری زیاده روی کرد حالا چه محبت باشه چه کم محلی و.....

سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

بی خیال شو میگم هر چی گیر بدی بهش بدتر رفتار می کنه کلا لج می کنه باهات کاری نداشته باش بهش چون میدونه اهمیت میدی به کار هاش بدتر رفتار می کنه الان ولش کن یه مدت به حال خودش بزار خوب میشه

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎