2777
2789

سلام دوستان این قضیه مال چهارشنبس.چارشنبه خونه بابامینا بودم ساعت ٧ به شوهرم پیام دادم ک با داداشم یه میریم توشهر برگردیم.میخواسیم برای داداش کوچیکم تولد بگیریم رفتیم یه کیک گرفتیم تو راه از جلو مغازش رد شدیم داداشم بوق زد اونم دست بلند کرد رد شدیم رفتیم بعد چند دقه زنگ زد کجا میرفتی اره تو ماشین دراز کشیده بودی که من نبینمت خوب واسه خودت میچرخی.بعد رفتیم برگشتیم خونه بابامینا دیدم کفریه دعوا راه انداخت ک تو منو ادم حساب نمیکنی مگه من شوهرت نیسم غلط کردی با داداشت میری بیرون داداشت غلط کرده زن منو بر میداره با خودش میبره مگه از من اجازه گرفت تورو برد.گفتم پیام دادم بهت گفت نیومد منم گوشیمو نشون دادم بهش گفتم ایناها گردن نگرفت گف نیومده 

بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خدا مردا چقد بیشعورن

اره والا انگار اسیر گیر اوردن

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

بعدش گذشت و رفتیم خـــــونه باز شروع کرد فحش دادن به خانوادم و داداشم هر چی از دهنش دراومد گف یه سیلی محکمم زد تو صورتم که تا چند دقه گوشم صدا میداد

بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.  

خدا شفاش بده

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

اين يارو اسكله قشنگ

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤