2777
2789
عنوان

حس میکنم خواهرشوهرم نادیدم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 52 پست
اصلا سعی نکن خودت شیرین کنی و دلش به دست بیاری بی اهمیت باش تا یه بارم تحویلت گرفت سریع خوشحال نشو

خوشیرینی نمیکنم ولی همسرم بی توجی های خواهرشو نمیبینه برا منو میبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مسخره کنم من خیلی وقتا متوجه شدم اکثرا وقتی هیج‌جوره تو‌چشش طرف نگا نمیکنن از شدت حسودیه

ولی چون برای خودمم پیش اومده احساسم میگه از تنفره که نمیتونن حتی توی صورتمون نگاه کنن حالا ممکنه اون تنفر از حسادت باشه

مگر تو چقدر عمیق بودی ، که اینطور درتو غرق شده ام
ولی چون برای خودمم پیش اومده احساسم میگه از تنفره که نمیتونن حتی توی صورتمون نگاه کنن حالا ممکنه اون ...

خدا لعنت کنه اینطور آدمارو حسادتشون در حد جنونه

خواهر شوهرمنم همینه همش به جاریم نگاه میکنه حرف میزنه قربونش میره انگار منو نمیبینه منم دلم میشکنه براهمین سعی میکنم پیششون نباشم اون روزم رفتیم خونش  درمورد دخترمن میگفت  وای دختر چشم نمیشه دلم بازم شکست و فاصله رو بیشتر کردم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
خواهر شوهرمنم همینه همش به جاریم نگاه میکنه حرف میزنه قربونش میره انگار منو نمیبینه منم دلم میشکنه ب ...

خواهر شوهر من تو جمع همش اسم جاریم رو لباشه یا مثلا جاریم صدا میزنه میرن تو اتاق پچ پچ

خواهر شوهر من تو جمع همش اسم جاریم رو لباشه یا مثلا جاریم صدا میزنه میرن تو اتاق پچ پچ

اینم ب اون میگه عزیزم ولی بمن نمیگه در کل خیلی روسرش ما داره ولی منی ک خیلی باهاشون راه اومدم بدردشون خوردم رو زیاد تحویل نمیگیره

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙