2777
2789
عنوان

شوهرم سیلی زد و نصفه شب گف برو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 7768 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل اینکه زنش شی اون داداشت بود😕

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بعدش منم ساکمو برداشم لباسامو جم کردم گف هری هر ۶ ماه یه سکه میندازم جلوت.منم فاصلمون با خونه مامانمینا دوتا کوچس ساعت ١ونیم شب زدم بیرون از خونه گفتم میاد دنبالم نمیزاره تنها برم نیومد.رسیدم خونه بابامینا.اینا هم بنه خداها خوابیده بودن بعد قضیه رو توضیح دادم بابام بلند شد رف خونمون باهاش حرف زد بعد چند دقه دیدیم باشوهرم اومدن شوهرم شرو کرد فحش دادن که واسه چی ناموس منو با خودتون میبرید اگه یکی بیرون فحشش بده من باید برم بایارو گلاویز شم

بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.  

خواهر شوهرتم غلط میکنه با شوهرت میره بیرون😐

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗