سلام دوستان این قضیه مال چهارشنبس.چارشنبه خونه بابامینا بودم ساعت ٧ به شوهرم پیام دادم ک با داداشم یه میریم توشهر برگردیم.میخواسیم برای داداش کوچیکم تولد بگیریم رفتیم یه کیک گرفتیم تو راه از جلو مغازش رد شدیم داداشم بوق زد اونم دست بلند کرد رد شدیم رفتیم بعد چند دقه زنگ زد کجا میرفتی اره تو ماشین دراز کشیده بودی که من نبینمت خوب واسه خودت میچرخی.بعد رفتیم برگشتیم خونه بابامینا دیدم کفریه دعوا راه انداخت ک تو منو ادم حساب نمیکنی مگه من شوهرت نیسم غلط کردی با داداشت میری بیرون داداشت غلط کرده زن منو بر میداره با خودش میبره مگه از من اجازه گرفت تورو برد.گفتم پیام دادم بهت گفت نیومد منم گوشیمو نشون دادم بهش گفتم ایناها گردن نگرفت گف نیومده
بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعدشم باعصیبانیت گف بلندشوبریم خونه گفتم نمیام بلند شد رف.بعد یه رب رفتم اتاق داداشم دیدم بی جون افتاده نفسش بالا نمیاد قلبش گرفته بود نفسش بالا نمیومد داش جون میداد داداشم زنگ زدیم امبولانس تواین فاصله بابام دویید رف خونمون گف اگه مهدی بلایی سرش بیاد من میدونم وتو.خلاصه داداشمو بردیم بیمارستان چند تا امپول زدن تا عضلاتش شل شد تونست نفس بکشه
حالا باباتون چرا نصف شبی رفته شوهرتو دوباره برداشته آورده?
میذاشت صبح میرفت دنبال شوهرت که عصبانیتش فروکش کرده باشه
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
بعدش که برگشتیم بابام نگران شوهرم شد گف اون بلایی سر خودش نیاره زنگ زد باباش توضیح داد اوناهم اتیش بیار معرکه بعد چند دقه زنگ زدن فلانی خونه نیس مامانش شرو کرد فحش کشیدن اگه بلایی سرش بیاد من میدونم و شماها زندگی پسرمو خراب کردید منم گفتم به جهنم