2777
2789
عنوان

کیا خیلی وقته بی خوابن یا بد خوابن

112 بازدید | 12 پست

من دو ماه اینجوریم 

ساعت ۲،۳خوابم میبره تا ۱۰صبح 

تا خوابم سنگین میشه بدنم میلرزه میپرم از خواب 

هر روزم یه علامت جدید دارم واسه اضطراب ‌پنیک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خوابم میپری؟مثلا حس کنی تو خواب از بلندی میوفتی پایین

نه

از استرسته ، تو طول روز باید اروم باشی تا از خواب نپری از ترس

قبلا اینطور بودم

مدیتیشن کن، ورزش، پیاده روی،خرید ، مسافرت روحیه ات رو عوض کن

سخت نگیر درست میشه خودش

ریلکس کن بدنتو قبل خواب دوش ابگرم بگیر، دمنوش بخور، شمع روشن کن ،اسفند دود کن ،صدقه بده، ب بقیه کمک کن، طبیعت برو، تو خونه نمون زیاد، فیلم طنز و اهنگ شاد فقط بگوش، ب خودت برس.  اینستا نرو، اعتماد بنفستو قوی کن، حیوون خونگی بگیر ،شکرگزاری کن، گرمیجات بخور،سردیجات کمتر کن، تغذیه ات رو اصلاح کن، تفریح داشته باش، زندگیو جدی نگیر. سخت نگیر ، شل کن بگذره ، فکر زیاد نکن، 

خیلی اینا تاثیر داره تجربه داشتم 

ایشالله خوب شی زودتر قشنگم

نهاز استرسته ، تو طول روز باید اروم باشی تا از خواب نپری از ترسقبلا اینطور بودممدیتیشن کن، ورزش، پیا ...

من خیلی واقعا اضطراب دارم ، امروز انقد حالم بد بود سوزش سر دل داشتم و تپش گفتم الان سکته میکنم رفتم نوار گرفتم گفتن مشکل نداره کلا من اضطراب و وسواس بیخود دارم ار مرگ و مریضی میترسم

اگر جواب نداد اینا دارو باید بخوریقرص تریفلوئوپرازین من خوردم مثل خودت بودم اضطراب بیخود داشتم و واق ...

لاغر شدی با اضطراب؟! من ی مدت دارو خوردم سرخود قطع کردم الان بدتر شدم

من خیلی واقعا اضطراب دارم ، امروز انقد حالم بد بود سوزش سر دل داشتم و تپش گفتم الان سکته میکنم رفتم ...

منم مثل خودت بودم تاپیکاتو خوندم

هیچی نیست از ذهنته وسواس فکریه خوب میشی

دارو باید مصرف کنی 

روانپزشک برو

لاغر شدی با اضطراب؟! من ی مدت دارو خوردم سرخود قطع کردم الان بدتر شدم

سرخود قطع نکن اصلا

مصرف کن دکتر ک گف بزار کنار اون موقع کم کم کمش کن

نه لاغر و چاق نشدم 

خوابم زیاد شده بود که اوکی بود خیلیم میچسبید😁

الان دوهفتس قرصو گذاشتم کنار ب گفته دکتر