2777
2789

بسته پستی داشتم خرید کرده بودم ۴.۵ میلیون بعد امروز از ساعت ۱۰ و خورده ای ک چک کردم توی سایت زده بود تحویل نامه رسان شده منتظر توی تراس خون تا ساعت ۶ و نیم بعد از ظهر وایساده بودم که مبادا بیاد و حالا زنگ خون نخوره یا هرچی و بره ولی نیومد یه بار اومد از جلوی خونمون رد شد رفت ساعت ۵ و ۴۰ دیقه چهارتا خون بالاتر بسته داد تا من خودمو برسونم پایین از اونجا هم رفته بود ساعت ۷ و نیم شب سایت رو چک کردم دیدم زده بسته تحویل گیرنده داده شده ساعت ۱ و۱۵ دیقه ظهر امکان داره اشتباه به کس دیگه داده باشه شدیداً استرس دارم😭فرداهم ‌ جمعه اس نمیتونم کاری کنم

ممکنه یا عودت شده مرکز پست

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

برا من آوردش اینطور خورده بود روز بعدش ۱۲ اوردش

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه یا عودت شده مرکز پست

یعنی امکان داره برگشته باشه پست؟

آخه قبلا یه بار بسته پستیم متوجه زنگ نشده بودم برگشت خورده بود توی سایت زده بود گیرنده خون نبوده برگشت خورده الان زده تحویل داده!

یعنی امکان داره برگشته باشه پست؟آخه قبلا یه بار بسته پستیم متوجه زنگ نشده بودم برگشت خورده بود توی س ...

اره امکان داره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

فردا جمعه اس یعنی میاره؟

جمعه رو نمیدونم ولی فکر کنم پستچی سرش شلوغ اونطور میزنه اگه تا شنبه نیاورد برو پست

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید