2777
2789
عنوان

از اینکه خیلی قانع و کم خواهم پشیمو😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 92 پست
خب تو هم نگو دیگه بهش احترام بزار تا عصبانیش نکنی

ديگه قسم خوردم بهش نگم.......اگر خيلى اذيتم كنن فقط خودمو راحت ميكنم مرگ بهتر از زجركشيدنه

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
من هيچى واسه شوهرم كم نذاشتم خودستايى نميكنم ولى از همه لحاظ ازش سر دارم اما نميدونم چرا يه حرف تو د ...

اگه بهش بگی بزن خب معلومه که نمیزنه باید با رفتارت نشون بدی که تو با مادرش خوبی اون با تو بده.

من رو خیلی زجرم دادن خوبه تو ازشون دوری من ۹ ماه با اونا زندگی کردم یه زن با دو تا دختر خیلی خیلی بدزات که وقتی میرفتم حموم آب رو ازفلکه می بستن وقتی از خواب بیدار میشدم تموم وسایلای صبحانه رو پنهون میکردن حق نداشتم یه لباس بخرم خیلی دلم رو شکستن اما هیچوقت بهشون بی احترامی نکردم مخصوصا پیش شوهرم حتی یه بار با شوهرم تواتاقمون خوابیده بودیم خواهرشوهرم اومد لحافو از رومون برداشت من آب شدم ازخجالت و اونا رو سپردم به حضرت ابوالفضل

تا اینکه شوهرم خودش یه خونه کرایه کرد از پیششون رفتیم یه سال وقتی میخوابیدم نصف شب بیدارمیشدم به کاراشون فکر میکردم خودمو لعنت میفرستادم که ببین من با کیا وصلت کردم اما هر چی کردم به خودم کردم اونا رفته رفته چاق تر و جوون تر میشن من شکسته تر. ببخش وقتت رو گرفتم شما هم مواظب سلامتیت باش من درکت میکنم که چقدر ازدستشون ناراحتی و دلت رو زخمی کردن فقط به خداتوکل کن و صلوات بفرست تا آروم بشی و به خودت برس.

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه حرف از مشاوره هم نبايد بزنم بدبختيم ك يكى دوتا نيست........ميگه زندگيمون خوبه نياز ب اين چيزا ني ...

😔😔😔خانوادت در جریانن؟؟خودت قانعش کن؛بگو ک بخاطرت تو رفتاراش تجدید نظر کنه؛میتونی باور کن

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
اگه بهش بگی بزن خب معلومه که نمیزنه باید با رفتارت نشون بدی که تو با مادرش خوبی اون با تو بده. من ر ...

قربونت برم عزيزم دركت ميكنم منم با همچين عفريته هايى زندگى كردم......ان شالله مشكلاتت حل شه و روز ب روز خوشبختتر باشى عزيزدلم.......

من هيچ وقت بدى خونوادشو نگفتم حتى بهش نگفتم جلوشون وايسا فقط گريه ميكنم شوهرم بايد خيلى گاو باشه اگرنفهمه من چقدر از مادرش ناراحتم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
ديگه قسم خوردم بهش نگم.......اگر خيلى اذيتم كنن فقط خودمو راحت ميكنم مرگ بهتر از زجركشيدنه

خودکشی کار آدمهای‌ ضعیفه،با این کارات حرفای مادرشوهرتو تایید میکنی

😔😔😔خانوادت در جریانن؟؟خودت قانعش کن؛بگو ک بخاطرت تو رفتاراش تجدید نظر کنه؛میتونی باور کن

نه عزيزم من چون خونوادم با ازدواجم مخالف بودن و خودم پافشارى كردم اصلا نميذارم از بدبختيهام باخبر شن الهى بميرم واسه بابام ك فكر ميكنه من خوشبختترين زن دنيام  

قربونت برم عزيزم دركت ميكنم منم با همچين عفريته هايى زندگى كردم......ان شالله مشكلاتت حل شه و روز ب ...

مطمئن باش میفهمه خب اونم مونده وسط مادرشو زنش چه کاری ازدستش برمیاد.

ديگه بريدم از زندگى يك بار گفتم طلاقم بده گفت نميدم ميرى ميشى زن يه مرد گفتم بخدا نميشم ديگه غلط كنم ازدواج كنم فقط گفت بار اول و آخرت باشه حرف طلاق زدى دفعه بعد اسلحه برميدارم هردومون رو ميكشم اما طلاقت نميدم  

نه عزيزم من چون خونوادم با ازدواجم مخالف بودن و خودم پافشارى كردم اصلا نميذارم از بدبختيهام باخبر شن ...

الهی بمیرم😢ولی ناامید نباش؛خدا بزرگه؛درس میشه انشالله؛خودتم تلاش کن

خودکشی کار آدمهای‌ ضعیفه،با این کارات حرفای مادرشوهرتو تایید میکنی

ميدونم با اين كارم عنترخانم خوشحال ميشه ولى خب لااقلش من راحت ميخوابم ديگه زنده نيستم ك استرس داشته باشمو غصه بخورمو اشك بريزم و قرص آرامبخش بخورم  

الهی بمیرم😢ولی ناامید نباش؛خدا بزرگه؛درس میشه انشالله؛خودتم تلاش کن

خدانكنه عزيزدلم قربون قلب مهربونت آبجى فقط دعا كن يا مادرشوهرم بميره يا من اينجورى لااقل راحت ميشم  

٥ ساله تلاش كردم همونى ك بودن هستن هنوزم عذابم ميدن ديگه بريدم  

مطمئن باش میفهمه خب اونم مونده وسط مادرشو زنش چه کاری ازدستش برمیاد.

منم احساس ميكنم خيلى كلافه ميشه حيرونه بين منو مادرعفريتش

ميدونم با اين كارم عنترخانم خوشحال ميشه ولى خب لااقلش من راحت ميخوابم ديگه زنده نيستم ك استرس داشته ...

توی نت بزن می بینی که کسی خودکشی کنه هیچوقت به آرامش نمیرسه و خدا اونو بعداز مردن سرگردان میکنه،نمازبخون و قرآن بخون فقط از خدات کمک بگیر مطمئن باش فقط خدا میتونه تو رو آروم کنه نه هیچ چیز دیگه ای

عزیزم تموم احساسات تو رو من یه بار تجربه کردم و این روز ها رو گذروندم و با قرآن خوندن به آرامش رسیدم خدا انقد از من و بچه هام درمقابل مادرشوهر شیطانم محافظت میکنه که حتی به خونه م هم نمیان تو هم حتما به روزای خوب میرسی چون لیاقتشو داری و شوهرتم کنارته

خدانكنه عزيزدلم قربون قلب مهربونت آبجى فقط دعا كن يا مادرشوهرم بميره يا من اينجورى لااقل راحت ميشم & ...

دور از جونت این چ حرفیه؛انشالله بهترینا برات اتفاق می افته؛شوهرتم میشه همونی ک خودت میخای گلم

دور از جونت این چ حرفیه؛انشالله بهترینا برات اتفاق می افته؛شوهرتم میشه همونی ک خودت میخای گلم

ممنونم از دعاى قشنگت عزيزدلم ان شالله هرجا هستى دلت شاد و لبت خندون باشه عزيزم