2777
2789
خوشبختی نگاه خداست،
دراین روز زیبا دعا میکنم؛
خدا، هیچ وقت چشم ازتون برنداره
روز و روزگارتون
پراز موفقیت
و زندگیتون در پناه خدا.
روزتون سرشار از خیر و برکت

✨✨✨✨✨✨✨

@مهربانو_مرضیه‍ 

@لیلی_آگان‍ 

@دختر__وفادار‍ 

@dokhi__mokhi‍ 

@دختر_خوش_اقبال‍ 

✨✨✨✨✨✨✨✨

زندگی یه بوم نقاشی بزرگه، و رویاهات رنگ‌هایی‌ان که این بوم رو زیبا می‌کنن.

پرواز کن با رویاهات و نذار ترس از شکست قلم‌موی تو رو متوقف کنه. هر رویایی که تو قلبت داری، یه داستان منحصربه‌فرد از توئه که منتظره نوشته بشه. شاید مسیر پر از پیچ و خم باشه، شاید گاهی احساس کنی که راه گم شدی، اما به یاد بیار که حتی پرنده‌ها هم قبل از پرواز اولشون بارها زمین می‌خورن. با اراده و اشتیاق، بال‌هات رو باز کن و شاهکار زندگیت رو خلق کن

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بودنت
خندیدنت
نگاهــت
صدایــــت...

اینها تمام قرص هاے آرامش بخش دنیا را بے اعتبار میکنند...!!!

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

ان شاالله دعاهای خیرت برگرده ب خودت💚♥️❣️💫🌾

قربونتـون بشم. عزیز دلین😍😘😘❤💖🌹💫🌱🍃

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بودنتخندیدنتنگاهــتصدایــــت...اینها تمام قرص هاے آرامش بخش دنیا را بے اعتبار میکنند...!!!

واااای خدااااا لایق اینهمه لطفت نیستم بخدا😭😭💔🍃🍃😘😘😘

قربونتـون بشم. عزیز دلین😍😘😘❤💖🌹💫🌱🍃

خدا نکنه

بمونی برامون تاابد⭐💫😻🩵❤️💝💖

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

واااای خدااااا لایق اینهمه لطفت نیستم بخدا😭😭💔🍃🍃😘😘😘

این حرفو نزن

شما لایق بهترینهایی

این ک چیزی نیس

💞💞💞💞🫂❣️🥰🥰🥰

اگه بخوام بگم چقدر دوستت دارمباید بگم که :"تویی تمامِ ماجرا... "

عزیز دلمی، نفسمی، خیلی خیلی ممنون از پستای خوبت.. 😍خیلی لطف دارین بهم... فرشته ای بخدا😭💔

بود آیا که در میکده‌ها بگشایند

گره از کار فروبسته ما بگشایند

اگر از بهر دل زاهد خودبین بستند

دل قوی دار که از بهر خدا بگشایند

به صفای دل رندان صبوحی زدگان

بس در بسته به مفتاح دعا بگشایند

نامه تعزیت دختر رز بنویسید

تا همه مغبچگان زلف دوتا بگشایند

گیسوی چنگ ببرید به مرگ می ناب

تا حریفان همه خون از مژه‌ها بگشایند

در میخانه ببستند خدایا مپسند

که در خانه تزویر و ریا بگشایند

حافظ این خرقه که داری تو ببینی فردا

که چه زنار ز زیرش به دغا بگشایند

پستات بوی عشق میدن 😍😘😘😘😭💔مرسی مرسی عشقم 😘🍃

عزیز دلمی، نفسمی، خیلی خیلی ممنون از پستای خوبت.. 😍خیلی لطف دارین بهم... فرشته ای بخدا😭💔بود آیا ک ...

♥️♥️♥️♥️♥️🫰🫰ممنون نفس

🫂🫂🫂

خدا نکنهبمونی برامون تاابد⭐💫😻🩵❤️💝💖

همچنین عشقم.. 😍🍃😘😘😘💖💖💖