2777
2789
عنوان

از اینکه خیلی قانع و کم خواهم پشیمو😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 92 پست
توی نت بزن می بینی که کسی خودکشی کنه هیچوقت به آرامش نمیرسه و خدا اونو بعداز مردن سرگردان میکنه،نماز ...

خدا از زبونت بشنوه عزيزدلم......ان شالله هميشه خوشبخت باشى مهربون.....من خيلى ذكر ميگم كلا تا الانم ك تونستم طاقت بيارم دلخوشيم همين ذكر گفتنا بوده

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
ممنونم از دعاى قشنگت عزيزدلم ان شالله هرجا هستى دلت شاد و لبت خندون باشه عزيزم

همچنین گلم؛از ته دلم دعا میکنم مشکلت حل بشه ب زودی😙

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچنین گلم؛از ته دلم دعا میکنم مشکلت حل بشه ب زودی😙

قربونت عزيزم ممنونم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!