2777
2789
عنوان

از اینکه خیلی قانع و کم خواهم پشیمو😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 92 پست
چجورى حل كنم ديگه تحمل اين بدبختيارو ندارم    

هیشکی به اندازه ی من زجر نکشیده وقتی ۴ ماهگی حامله بودم شوهرم پیرهنشو داد پوشیدم گفت واسه من تنگه مادر شوهرم هرچی ازدهنش دراومد بهم گفت گفت میخوای با این بلوز پسرمو دیوونه کنی من با حرفاش فشارم ۱۸ شده بود دستم بی حس شده بود رفتیم دکتر بعدش از همسایه هاشنیدم گفت عروسم مریضه...این فقط ذره ای از کاراشه حلالش نمیکنم همیشه به این فکر کن که کسانی هستن که مشکلات بزرگتری دارن فقط به شوهرت محبت کن و توخونه شاداب باش

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
هیشکی به اندازه ی من زجر نکشیده وقتی ۴ ماهگی حامله بودم شوهرم پیرهنشو داد پوشیدم گفت واسه من تنگه ما ...

خدالعنت كنه اينجور مادرشوهراى بى شعورى رو ك دق ب دل دختر مردم ميكنن نمونش مادرشوهرعفريته خودم

باورت ميشه ميگم كى خبرمرگشو ميارن واسم تا من يه نفس راحت بكشم و بشينم راحت زندگى كنم

من نميتونم شاد باشم عزيزم افسردگى گرفتم از فشار خونوادش

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش ك ميگه طلاقت نميدم ميگه محاله طلاقت بدم اصلا حرفشم نزن

پس خیلی دوستت داره و بخاطر تو هرکاری میکنه تو هم دیگه از طلاق نگو

خدالعنت كنه اينجور مادرشوهراى بى شعورى رو ك دق ب دل دختر مردم ميكنن نمونش مادرشوهرعفريته خودم با ...

اگه شوهرت دوستت داره پس تو هم ازین استفاده کن و خودتو پیشش بی گناه و مظلوم نشون بده تا بخاطر تو جلوی اذیت های خونوادشو بگیره

اره واقعا ولی خدایی زیر بار قرض و قسط داریم له میشیم😭

این روزا هم میگذره ما هم وقتی تازه خونه خریده بودیم قرض زیاد داشتیم اما الان همیشه میگیم خوب شد خریدیم

پس خیلی دوستت داره و بخاطر تو هرکاری میکنه تو هم دیگه از طلاق نگو

از خودخواهيشه ك ميگه طلاقت نميدم چون خودش آرامش داره ديگه بفكر من نيست ك دارم عذاب ميكشم.......لحظه عقدمونم بهم گفت دستمون رو قرآنه بهت ميگم تا عمر دارم طلاقت نميدم پس هيچ وقت حرف طلاق نزن ك روانى ميشم هرمشكلى ك داشتيم ميسوزيمو ميسازيم تا آخرين نفس

الانم ك ميگم طلاق ميگه اسلحه برميدارم اول تورو ميكشم بعد لولشو ميذارم تو دهنم تيرخلاصى رو ب خودم ميزنم مغزم بپاشه  من هيچ راه برگشتى ندارم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
اگه شوهرت دوستت داره پس تو هم ازین استفاده کن و خودتو پیشش بی گناه و مظلوم نشون بده تا بخاطر تو جلوی ...

اصلا جلو مادرش وانميسته بگه اينقدر زنمو اذيت نكن فقط وقتى خونوادش اذيتم ميكنن عصبانى ميشه فقط همين

بخدا عزيزم من اينقدر مادرشوهرم اذيتم كرده دو بار خودكشى كردم قرص خوردم اما زنده موندم آخرين بار مادر ...

این کارارو نکن چون فقط خودت اذیت میشی به اونا که چیزی نمیشه مواظب سلامتیت باش تا بعدا مثل من بهت نگن از قبل مریض بودی خب از شوهرت بخواه کمتر برین خونه ی مادر شوهرت خیلی کم باهاشون ارتباط داشته باش تا حالت خوب بشه من نمیرم انقد از نظر روحی خوبم.

فقط به شوهرت محبت کن مطمئن باش وقتی تو نیستی به مادرش گوشزد میکنه که اذیتت نکنن اما پیش تو نمیگه تا احترام مادرشو نگهداره

اصلا جلو مادرش وانميسته بگه اينقدر زنمو اذيت نكن فقط وقتى خونوادش اذيتم ميكنن عصبانى ميشه فقط همين

شوهرمنم انقد بهشون عصبانی میشد اونا هم به همه میگفتن پسرمو پر میکنه میفرسته اما بعد از ۷ سال اذیت و آزار یه کمی فرق کردن خسته شدن 

خدا سرشونو به مشکلات خودشون گرم کنه انشاله تا من و تو رو فراموش کنن

این کارارو نکن چون فقط خودت اذیت میشی به اونا که چیزی نمیشه مواظب سلامتیت باش تا بعدا مثل من بهت نگن ...

مادرشوهرعفريتم گفته ديگه تو خونه من نياى فقط شوهرت بياد منم واسه شوهرم قسم خوردم گفتم ديگه خونتون نميام 

شوهرمنم انقد بهشون عصبانی میشد اونا هم به همه میگفتن پسرمو پر میکنه میفرسته اما بعد از ۷ سال اذیت و ...

ان شالله بحق فاطمه زهرا خدا اينقدر مادرشوهرمو دردمند كنه تا بدونه چه بلاهايى سرمن آورده و دست از زندگى من بكشه ان شالله مكافات شه بميره

از خودخواهيشه ك ميگه طلاقت نميدم چون خودش آرامش داره ديگه بفكر من نيست ك دارم عذاب ميكشم.......لحظه ...

اسلحه؟

شوهرت چیکاره ست؟

مادرشوهرعفريتم گفته ديگه تو خونه من نياى فقط شوهرت بياد منم واسه شوهرم قسم خوردم گفتم ديگه خونتون نم ...

مطمئن باش اگه نری رابطتون خوب میشه،تو هم وقتی نمیری اونجا خونه رو مرتب کن غذاهای رنگارنگ بپز تا ببینه چقد تغییر کردی و هیچوقت نذاره اذیتت کنن

مطمئن باش اگه نری رابطتون خوب میشه،تو هم وقتی نمیری اونجا خونه رو مرتب کن غذاهای رنگارنگ بپز تا ببین ...

من هيچى واسه شوهرم كم نذاشتم خودستايى نميكنم ولى از همه لحاظ ازش سر دارم اما نميدونم چرا يه حرف تو دهنى ب مادرش نميزنه 

شوهرم شريك لنديگراف بابامه اسلحه واسه محافظت خريده يه دونه كُلت و يه دونه رگبارى همش ميگه حرف جدايى ...

خب تو هم نگو دیگه بهش احترام بزار تا عصبانیش نکنی