2777
2789

یکی از اشناها هست که پزشکی قبول شد درس خوند تکنیسین اتاق عمل شد شوهر پولدار خوشکل کرد یه بچه ناز وهمه چی رو روال

ولی سر یه جریانی با یکی شریک شد اون فرار کرد این افتاد زندان شوهرشم طلاقش داد رفت بخاطر سو پیشینه هم از بیمارستان اخراج شد و افسردگی شدید گرفته

یکی دیگه هم که از اطرافیان بود طلاق گرفت بعد افتاد تو دوست پسری و اینا بعد تو سن سی و سه سالگی درگیر زگیل و سرطان رحم شد و رحم رو دراورد و الان مشکلات روحی شدید داره در حدی که جاش تو خونه دیگه نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندروز پیش رفتم آرایشگاه موهام هایلایت کنمگفتم این سه بار حامله میشم اما بچه هام به ثمر نمیرسنخانوم ...

بله بعضی وقتا خدا چیزاییو میدونه که بنده ش نمیدونه خیرو صلاح و میخواد.زور نزنین حتما میخوام بچه دار شم فلان شم 

خانمی خیلی سال از شوهرش جدا بود آخرش طرفین رضایت دادن به طلاق. ایشون زودی با نفر بعدی ازدواج کرد ولی پشیمون شد گیر داده بود به همسر اولش که من جدا میشم دوباره بهم برگردیم.با همسر دومشم به اختلاف خورد خیلی زود بعد از جدایی با نفر سوم ازدواج کرد ولی همچنان گیر به همسر اولش پابرجا بود (که اونم این وسط دوباره ازدواج کرده بود). متاسفانه آخرش خانم خودکشی کرد.

داستان زندگی خودمم در جای خودش عجیبه

اولا پنج سال نازایی داشتیم

بعد سه بار. که باردار میشم

تو بارداری ها دعوای بزرگ داریم

این سری حتی تا دادگاه هم رفتیم

الان دوبار که قصد جدی برای اقدام به بارداری میکنیم

باز دعوای شدید داریم.درحالیکه غیر اون،خیلی باهم خوبیم

یه نیرویی هست نمیدونم خیر یا شر

اما نمیخواد که ما بچه دار بشیم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

زندگی خودم😭

عزیزم به اسم کاربریم دعا کن من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و بهمون تهمت میزنه و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و هیچ بنی بشری اصلا  در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنن و هیچ کس من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنن و زیر آبمون نزنن و آبرومون نبرن و خدا به مادرم و عزیزانم و بنده سلامتی و عمر خیلی طولانی و خوش شانسی و رزق فراوان بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و تو سری خور نباشیم و اجازه ندیم کسی مسخرمون کنه🥹

خب بعد چیشد

من ندیده نشناخته یشب عکسای ی پسرو دیدم ک تازه از در خونمون اونشب برااولین بار فقط رد شده بود یچیز عجیب تو مجازی دیدم بعد یهو حس قوی تو دلم افتاد ک این مرد میاد توزندگیم و واقعن همین شد😔

یکی دیگم آقایی که میدونست همسرش خیانت جنسی کرده ولی از بس دوستش داشت باهاش موند تازه خونه و ماشین رو براش عوض کرد به نامش زد که دلش به زندگی گرم بشه. وقتی به یه وکیل داشتم اینو میگفت گفت از این موردا زیادن.

یکی از اشناها هست که پزشکی قبول شد درس خوند تکنیسین اتاق عمل شد شوهر پولدار خوشکل کرد یه بچه ناز وهم ...

پیراپزشکی منظورتونه؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

زندگی خودم😭عزیزم به اسم کاربریم دعا کن من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل ...

ایشالا روزای خوب بیان همه چی براتون درست شه🥺🥺🥺🫂🫂🫂

وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی

داستان زندگی خودمم در جای خودش عجیبهاولا پنج سال نازایی داشتیمبعد سه بار. که باردار میشمتو بارداری ه ...

مثل اینا ک براشون دعا مینویسن

وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی