2777
2789
عنوان

کیاقهرن با شوهر الان بیاین دورهم باشیم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 165 پست
ببخشید تو الان ۲۱سالته چندسالگی دوس پسر گرفتی که ۶سالم طول کشید یه سال بعدش باشوهرت آشناشدی یه سالم ...

منم از ۱۲ سالگی با شوهرم دوست بودم🙁

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
خو چرا من غرورمو بشکونم چرا اون نکنه؟😭

ما هر دفعه یکیمون باید بریم دفعه قبل اون اومده این دفعه خدایی نکرده دعوامون شد نوبت منه 

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان کردم فایده نداشت ۱۰ سال غربت تنهایی روزایه تکراری کلافه کننده... من نه بچه بودنمو فهمیدم نه ...

واقعن متاسفم...همیشه این برام سواله ک خدایا اخه چرا خوشبختی رو خوشبختی میاد و بدبختی رو بدبختی....اخه تا الان دختری ندیدم ک تو خونه باباش بدبخت بوده ولی شوهر کرده باشه خوشبخت شده باشه واقعا اینک میگن ادم بخت و اقبالشون از روز تولدشون باهاشون میاد درسته بخدا

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
چ سرنوشت بدی داشتی ک از خونه بابات هم شانسی نداشتی.پس بخاطره همینم زود شوهرت دادن...بمیرم برات ک از ...

خدا نکنه عزیزم سلامت باشی🌹

تا چشم باز کردم دیدم یه عالمه خواستگار همش ۱۲.۱۳ سالم بود ولی چون درشت بودم فک میکردن سنم بیشتر باشه مادرم ام نخواس از طرف پدریم شوهرم بدن و راضی به ازدواجم با شوهرم کرد😔

کل زندگی من توو حسرتا و ای کاش ها خلاصه میشه اصرار شوهرم بود که بله دادم ول کن نبود الان پشیمونه میگه بچه بودم طلسمم کردین!🤕 کلا ادم بیخودیه و هر حرفی رو میگه هیچوقت بهش اعتماد نداشتم

دو روِ طوری رفتار میکنه که همه میگن وای فلانی چه اقاییه رها چه شانسی اورده کارمنده شوهرش خونه ماشین داره ولی دیگه نمیدونن که چه خبره...

💕
اره چرا نشه؟من شوهرم اصلا قهر دوس نداره دعواهم كنيم يك ساعت نشده مياد پيشم انگار هيچى نشده

خب همون ی ساعت قهر حساب میشه دیه

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
میگن وقتی مرد اومد سمتت نباید پسش بزنی

آخهاعصابمو خرد میکنه بارفتاراش ...مثلایه کار اشتباه میکنه بعد یه جوری رفتار میکنه انگار نه انگار اتفاقی افتاده

بامن چنان کن کز بعد مرگم باخود نگویی ای کاش آن روز...
سر یچی کوچولو چقد قهر کردیییییی.

خیلی هم کوچولو نیس .باهام دعوا کرده اونوقت شب جای  دلجویی ازمن کارخودشو توجیه کرد

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

خدا نکنه عزیزم سلامت باشی🌹 تا چشم باز کردم دیدم یه عالمه خواستگار همش ۱۲.۱۳ سالم بود ولی چون درشت ...

هووووم میدونم چی میگی از ادمای اینجوری باید ترسید.اینا خیلی زرنگن من از ادمای موذی خوشم نمیاد.شوهر منم خیلی زبون داره خوشم نمیاد از این اخلاقش.

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
دوهفته هیچی نخوردم فقط گریه کردم ولی تهش دیدم چیزی درست نمیشه از فکرش درومدم الکی ب گوششرسوندم ک نام ...

سیگار!!!!!!!!!شوهرت میدونه قبلا سیگار میکشیدی؟؟؟؟

استارتر عزیزم ممنون میشم تاپیکتو حذف کنی یه عده هستن از دردودل ادم سواستفاده میکنن

چرا عزیزم؟مگ چی شده؟