2777
2789
عنوان

کیاقهرن با شوهر الان بیاین دورهم باشیم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 165 پست
چجوری تونسی

دوهفته هیچی نخوردم فقط گریه کردم ولی تهش دیدم چیزی درست نمیشه از فکرش درومدم الکی ب گوششرسوندم ک نامزد کردم اونم نامزد کرد زودی .بعدش دپرس شدم سیگار میکشیدم ارایش نمیکردم کلا از دختربودن درومده بودم عین پسرا بد دهن و فحاش بیعصاب شده بودم بلخانوادم دعوام میشد همش..یسال طول کشید تاباشوهرم اشناشدم یسال طول کشید ک دوس بودیم باهم بعدشم ازدواج کردبم الان یساله باهم زندگی میکنیم ن سیگارمیکشم ن فحش میدم اعصابمم سرجاشه اصلا هم یاد اون رابطه شش هفت ساله نمیوفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم الان تقریبا میشه گف قهریم  اخه دوستیم اون میگه اگه شرایط پیش اومد رابطه داشته باشیم و ... ...

وای چقد بدشدن پسرا ینی چی ک رابطه من خودم تو دوران دوستی باسوهرم فقط لب و بغل داشتیم با اینکه جفتمون خیلی داغیم 

۷۴هسی ده سال ازدواج کردی.....مگ دیوونه بودی

ببخشید ولی ر ی د م به این پیشونی نوشتم😔۱۲ سال ازم بزرگتره

۹۸.۱.۳۰ میشه ۱۰ سال پیرم کرده یعنی داغونه داغونم هیچ فرقی با یه مرده متحرک ندارم برا فردا وقت دکتر روانپزشک گرفتم

اگه مهریمو میداد خیلی وقت پیش رفته بودم ولی عوضیتر از این حرفاس

💕
سرچی اخه چ زود

نمیدونم سر اینک دیوونه شده مث روانیا همش بهم گیر میده بعدم اگ ی حرف بشه دوتا سریع دیوونه میشه منو ب طرز وحشتناکی کتک میزنه...هشت ماه عروسی تحمل کردم ولی اینبار دیگ صبرم تمام شد.جالب اینجاس ک خیلی هم همو دوست داریم.ولی من دیگ میخام طلاق بگیرم ازش

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
ماهم الان تقریبا میشه گف قهریم  اخه دوستیم اون میگه اگه شرایط پیش اومد رابطه داشته باشیم و ... ...

ینی یبارم شوهرم پیشنهاد رابطه نداد بهم.بنظر من پسری ک رابطه میخاد قبل محرمیت و خاستگاری کلا نمیاد خاستگاری 

کلی کار دارم ی تپه لباس کثیف جمع شده حوصله ندارم بندازم ماشین، میوه نیاوردم، نهار فردای شوهرم حاضر ن ...

کاری نداره ک برو بش بگو بیا کمکم بد مردا همشون دستوپاچلفتی ان وقتی ی گند زد باهاش قهر کن و دعوا رابنداز کارارم نمخاد بکنی دیگه😂😂😂😂

درستشم همینه تا فراموشس نکردی و اروم نشدی به هیچ عنوان وارد رابطه نشو منم منظورم بعد از اروم شدنت بو ...

کاش بتونم دعام کن

چندبار تلاش کردم نشد

ما دخترا خیلی داغون میشیم بعد از جدایی نمونه ش استارتر که تعریف کرد چ بلایی سرش اومده خدا بمنم رحم کنه

وای چفد بد دو راه داری یا ترک کنه دیگه سمت چیزی نره یا حدابشی

اونقدر معذرت میخام دروغگو و شلیته هست مگ زیر بار میره.اصلا نمیتونم بهش بگم.ینی من الان دو هفته هس ک اومدم ن اون خبری ازش شده ن من ب اون.فقط مامانش چن بار زنگم زده ک شوهرت همش نگرانته و گفته زنگش بزن ببین حالش خوبه.و اینک مامانش ب التماس ک بخاطره ما شکایت نکن زندگیت خراب نکن ما دلمون نمبخاد طلاق بگیری

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
نمیدونم سر اینک دیوونه شده مث روانیا همش بهم گیر میده بعدم اگ ی حرف بشه دوتا سریع دیوونه میشه منو ب ...

متاسفم ایشالا عقلش بیاد سرجاش لااقل اگ اینبارم زده و تو رفتی میرفتی پزشکی قانونی گواهی میگرفتی مدرک داشتی ازش تعهد میگرفتی برمیگشتی

۹۹/۹/۹  💖💖
کاش بتونم دعام کن چندبار تلاش کردم نشد ما دخترا خیلی داغون میشیم بعد از جدایی نمونه ش استارتر که ت ...

عزیزم گریه کردن بداخلاق شدن و بی حوصله بودن بعد تموم شدن رابطه طبیعیه فقط باید هر طور شده خودتو مشغول کنی که این دوران بگذره