2777
2789
عنوان

کیاقهرن با شوهر الان بیاین دورهم باشیم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 165 پست
اره خیلی دوسش دارم.۴سال دانشجو بودم با اینک تو دانشگاه پسرای زیادی خواستارم بودن ولی هیچوقت بهشون تو ...

پس کوتاه نیا کنارش باش همه تلاشتو بکن که کنار بزاره ایشالا خدا کمکش کنه عزیزم🌹

خیلی سعی کردم دوسش داشته باشم ولی همیشه ثابت کرد که لیاقتشو نداره

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه پشتوانه ایی داری من هیچ پشتوانه ایی ندارم پدرم ۳ سال پیش توو سن۳۸ سالگی ایست قلبی کرد رفت😔

اخی عزیزم خدا رحمتش کنه.اره خیلی سخته.ولی خداروشکر ک مادرتو داری مامان ی دلگرمی بزرگیه ک من ندارمش.اره از نظر مالی حتی اگ مهریمم نده مشکلی ندارم ولی از اینک مامانم نیست خیلی سخته ک بخام برگردم تو خونه بابام.ینی برام وحشتناکه.خدایی زن بابامم کاری بهم نداره اصلا ولی من اونجا حس ارامش ندارم

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
پس کوتاه نیا کنارش باش همه تلاشتو بکن که کنار بزاره ایشالا خدا کمکش کنه عزیزم🌹 خیلی سعی کردم دوسش ...

چرا لیاقتش نداره ینی چطوری هس مگ؟

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...

پسفردا تولدمه ومن یادم نمیاد حتی یکسالشو برام کیک بگیره یا کادو و تبریک بگه!

ولی من هرسال ۲۱ آذر که دوروز بعد تولد من تولدشه براش کیک درست کردم و تبریک گفتم! حیفه جوونیم حیف عمرم که تباه شد

💕
پس چیکارکنیم همیشه بریم منت کشی؟

نه مستقیم

مثلا شام بپزین بگین تا نیای منم نمیخورم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
اخی عزیزم خدا رحمتش کنه.اره خیلی سخته.ولی خداروشکر ک مادرتو داری مامان ی دلگرمی بزرگیه ک من ندارمش.ا ...

مرسی گلم خدا مادر شمارو هم بیامرزه🌹

من کلا تنهام هیچوقت خونه پدری نفهمیدم یعنی چی کجا چون بچه بودم جدا شدن و شوهرم ام همیشه سرزنش تحقیر توهین تا تونسته کرده تمومیم نداره عین ادمایه بیماره غیر قابل تحمله خدایه اعتماد به نفسه بددهنه ووو..هرچی بگم کم گفتم

💕
با لولسک مختو زد اخه😂😂😂

ن من لواشک میخاسم سرما خوردم نمیخرید برام قهر کردم خرید ی ذره داد بقیشم گفت خوب شدی

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

خانوما منم باشوهرم قهرکردم الان جلو تلوزیون خوابش برده چیکارکنم بیدارش کنم دلم نمیاد صداش نزنم 

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
پسفردا تولدمه ومن یادم نمیاد حتی یکسالشو برام کیک بگیره یا کادو و تبریک بگه! ولی من هرسال ۲۱ آذر که ...

خب نامرد...خب تو پس مقصر خودتی ک زیادی بهش محبت کردی ینی محبت و عشق ی طرفه ن اینجور اصلا درست نیس حتی از نظر روانشناسی هم میگ ادم باید گاهی اینه باشه تا طرف مقابل زشتی کارشو ببینه ن همیشه اون بد باشه و تو خوب...همچین میگی حیف جوونیم انگار الان پیری وای تو دوسال تازه از من کوچیکتری باید بگی حیف بچگیم عزیزم تو اصلا بچگی نکردی.

خب نامرد...خب تو پس مقصر خودتی ک زیادی بهش محبت کردی ینی محبت و عشق ی طرفه ن اینجور اصلا درست نیس حت ...

امتحان کردم فایده نداشت ۱۰ سال غربت تنهایی روزایه تکراری کلافه کننده...

من نه بچه بودنمو فهمیدم نه نوجوون بودنمو و نه زن و مادربودنمو😔

💕
دوهفته هیچی نخوردم فقط گریه کردم ولی تهش دیدم چیزی درست نمیشه از فکرش درومدم الکی ب گوششرسوندم ک نام ...

ببخشید تو الان ۲۱سالته چندسالگی دوس پسر گرفتی که ۶سالم طول کشید یه سال بعدش باشوهرت آشناشدی یه سالم داری زندگی میکنی

هشــــــــــدار                                                                     که آرامش مارا نخراشی!

عزیزم تو الان کجایی؟خونه خودتی؟

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
مرسی گلم خدا مادر شمارو هم بیامرزه🌹 من کلا تنهام هیچوقت خونه پدری نفهمیدم یعنی چی کجا چون بچه بودم ...

چ سرنوشت بدی داشتی ک از خونه بابات هم شانسی نداشتی.پس بخاطره همینم زود شوهرت دادن...بمیرم برات ک از من بدبختری...من حداقل تو خونه باباش خوشبخترین دختر روی زمین بودم ک بیشترین دغدغم دانشگام و خرید لباسام بود.واسه همینم الان تحمل ی ذره سختی رو ندارم.همسرت دوست داره؟بهت خیانت نمیکنه؟