2777
2789
عنوان

کیاقهرن با شوهر الان بیاین دورهم باشیم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 165 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نشده عزیزم بعد ۸ سال توو این سایت بودن یه چیزایی دس ادم میاد خب تجربه میگه یا دردودل نکن یا اگه ...

اهان.من زیاد اشنایی ندارم اخه دو روز هس عضو شدم.خدا کنه برام دردسرساز نشه.

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
عزيزم كاملا دركت ميكنم منم متاسفانه شرايطم مشابه شماست😞

شما چطور دارین کنار میاین؟؟؟؟؟

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
فندک زیر رابطه ی ۶ساله؟ چجوری اخه سخته وابسته شدم کاش قوی بودم

به نظر من اکه مشکل از خودت بوده دوباره پیش قدم شو...خودت بهتر از هرکسی میتونی رفتارای خودتون رو قضاوت کنی و بسنجی که ایا تمایل به ادامه رابطه داره یانه

به نظر من اکه مشکل از خودت بوده دوباره پیش قدم شو...خودت بهتر از هرکسی میتونی رفتارای خودتون رو قضاو ...

اره مشکل از من بوده با اخلاقم و غرزدنام فراریش دادم ولی پیش قدم هم بشم جواب نمیده... میخونه ولی چیزی نمیگه بلاک هم نکرده... منو گذاشته توی برزخ

اره مشکل از من بوده با اخلاقم و غرزدنام فراریش دادم ولی پیش قدم هم بشم جواب نمیده... میخونه ولی چیزی ...

وقتی بلاکت نکرده و مشکل از توئه پیگیرش شو...زنگ بزن اس بده تا جواب بده چون اگه نخوادت خیلی راحت میتونه بلاکت کنه ولی با بلاک نکردنت یه جورایی داره خواستنش رو نشون میده به نظرم

راستش به سختي ‘نيومده دنبالم زنگ هم نزدن ‘ اگه اينطورپيش بره كار به جاهاي باريكترميكشه 😞

چن ساله ازدواج کردی؟بچه هم داری؟اگ نیاد میری دنبال کارای طلاقت؟

چن ساله ازدواج کردی؟بچه هم داری؟اگ نیاد میری دنبال کارای طلاقت؟

يه سالونيمه خونه خودمم‘نه خداروشكر ندارم بچه‘فعلا منتظرم ببينم يه حركتي ازخودش نشون ميده يانه‘اگه زيادطول بكشه بابام ميگه وكيل ميگيرم و...

يه سالونيمه خونه خودمم‘نه خداروشكر ندارم بچه‘فعلا منتظرم ببينم يه حركتي ازخودش نشون ميده يانه‘اگه زي ...

ینی الان خونه خودت هسی پس شوهرت کجاس؟؟؟؟؟

نه عزيزم ‘خونه بابامم منظورم اينه يه سالونيمه ازدواج كردم

اهان.فک میکنی اونم میخاد ک جدا بشین؟تو هم دوسداری بری سر زندگیت یا جدا بشی؟؟

اهان.فک میکنی اونم میخاد ک جدا بشین؟تو هم دوسداری بری سر زندگیت یا جدا بشی؟؟

اصلانميدونم نظرش چيه‘ولي اينوميدونم كه من رفتاري نداشتم كه كسي بخوادطلاق بگيره‘ اون تابع مادرشه ‘فعلا دستورصادرنكرده كه بيان 😞