2777
2789
عنوان

کیاقهرن با شوهر الان بیاین دورهم باشیم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 165 پست
اونقدر معذرت میخام دروغگو و شلیته هست مگ زیر بار میره.اصلا نمیتونم بهش بگم.ینی من الان دو هفته هس ک ...

حتی حاضر نیس زنگ بزنه چقد بده اه بهتر جداشو تو هنوز جوونی بچم نداری میتونی دوباره با ی ادم بهترازدواج کنی

ببخشید ولی ر ی د م به این پیشونی نوشتم😔۱۲ سال ازم بزرگتره ۹۸.۱.۳۰ میشه ۱۰ سال پیرم کرده یعنی داغو ...

بچه هم داری؟؟؟؟منم همش با خودم میگم با این همه خاستگار چرا اینو انتخاب کردم اخه.اخه من بیچاره هجده سالم ک بود ی بار نامزد شدم ینی دوماه هم عقد بودم بعد فهمیدم پسره اعتیاد داره زود جدا شدم.اون خییییییلی دوستم داشت حتی زمانیک میخاسم جدابشم همش گریه میکرد و بهم التماس میکرد ک درست میشم و گف حتی خونه ماشینممم ب اسمت میکنم ولی من گفتم فقط طلاق گفتم تنها لطفی ک بهت میکنم ی هزاری هم ازت نمیگیرم فقط جدا شدم.ولی الان باز دیشب از داداشم شنیدم ک شوهرم ماری مصرف میکنه

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد بدشدن پسرا ینی چی ک رابطه من خودم تو دوران دوستی باسوهرم فقط لب و بغل داشتیم با اینکه جفتمون ...

بد نیس پسر خوبیه.  میگه از دوست داشتنشه نمیدونم ....همینا لب و بغل منظورشه تقریبا یکم بیشتر ...

من میگم فقط دست گرفتن باشه اون میگه اگه اونکارا نه اینم نه دستتم نمیگیرم تا وقتی ک محرم شیم 

متاسفم ایشالا عقلش بیاد سرجاش لااقل اگ اینبارم زده و تو رفتی میرفتی پزشکی قانونی گواهی میگرفتی مدرک ...

اره رفتم پزشک قانونی همون شهری ک زندگی میکنیم....الانم ب داداشش گفتم اگ اومد طلاقمو داد مهریمم داد ک هیچ اگ تا اخر این هفته خبری نشد میرم اقدام ب شکایت میکنم و احضاریه میفرستم محل کارش

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
ینی یبارم شوهرم پیشنهاد رابطه نداد بهم.بنظر من پسری ک رابطه میخاد قبل محرمیت و خاستگاری کلا نمیاد خا ...

رابطه داشتیم قبلا چن باری که خونه هامون خالی شده ، ولی فقط معاشقه ، کار اصلی رو خودشم نمیخاد میگه بعد از ازدواج

والا تا حالا قهر نكرديم..تو هم برو ببوسش اشتى كنين قهر چيه بابا

مگ میشه زن و شوهری تا حالا قهر نکرده باشن باهم

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
بچه هم داری؟؟؟؟منم همش با خودم میگم با این همه خاستگار چرا اینو انتخاب کردم اخه.اخه من بیچاره هجده س ...

مادرم مقصره من هیچ تصمیمی برا خودم‌نگرفتم...

اره پسرم ۶ سالشه😔

همه یه بدیایی دارن ولی شوهر من کل بدیارو داره....

اگه دوسش داری باهاش حرف بزن ازش بخوا که کنار بزاره بخاطر زندگیتون...😔

💕
حتی حاضر نیس زنگ بزنه چقد بده اه بهتر جداشو تو هنوز جوونی بچم نداری میتونی دوباره با ی ادم بهترازدوا ...

متولد ۷۲هستم.ولی قبل از این هجده سالم ک بود دوماه عقد بودم با ی نفر دیگ ک اونم فهمیدم اعتیاد ب شیشه داره خیلی زود مهریمو بخشیدم و جدا شدم.خدای من چقد من بدبخت بدشانسم.کاش حداقل مادرم زنده بود اصلا برام مهم نبود فقط ازش جدا میشدم.مامانمم یک سالی هس ک فوت کرده و بابام زن گرفته و من اصلا خونه پدرم راحت نیستم.بابام خیلی بچه هاشو دوست داره حتی یک ماه پیش ی خونه هم ب نامم زده

متولد ۷۲هستم.ولی قبل از این هجده سالم ک بود دوماه عقد بودم با ی نفر دیگ ک اونم فهمیدم اعتیاد ب شیشه ...

باز خوبه پشتوانه ایی داری من هیچ پشتوانه ایی ندارم پدرم ۳ سال پیش توو سن۳۸ سالگی ایست قلبی کرد رفت😔

💕
مادرم مقصره من هیچ تصمیمی برا خودم‌نگرفتم... اره پسرم ۶ سالشه😔 همه یه بدیایی دارن ولی شوهر من کل ...

اره خیلی دوسش دارم.۴سال دانشجو بودم با اینک تو دانشگاه پسرای زیادی خواستارم بودن ولی هیچوقت بهشون توجهی نداشتم و عاشق نشدم ولی الان عاشق همسرمم.ولی اون داره بهم ظلم میکنه البته میدونم ک کسی ک ماری مصرف میکنه دست خودش نیس.اونم خیلی دوسم داره هیچی واسم کم نمیذاره و اونم متولد۷۲هس و خشکل و خوشتیپم هس .اخی بمیرم چ بد ک ی بچه هم داری.دوسش نداری؟؟؟

من منتظرم شیرامون جوش بیاد خاموش کنم برم بخوابم

سرم درد میکنه از بی خوابی

قهر چه معنی داره خواهرا؟؟؟؟

شماها قهر میکنین، یکی دیگه خودشو لوس میکنه براشون، بعد میگین خودم کردم که...

ان شاءالله زودتر همه اونایی که قهرن آشتی کنن

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)