2777
2789
عنوان

10 سال دیگه چه شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 114 پست
مرسی عزیزم .همین یدونه😄😄

1 دونه کمه 

من میدونم اونموقع 2 تا شدن

از دستتون در رفته   اما الان که 17 آذر1407 هستش وقتی به دختر کوچولوت نگاه میکنه خدا را برای این هدیه ارزو نکرده شکر میکنی 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
1 دونه کمه  من میدونم اونموقع 2 تا شدن از دستتون در رفته   اما الان که 17 آذر1407 هستش ...

عزیزم😍😍😍😍هرچی خدا بخواد😗😗😗😗

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسر و دختر ۹ ساله دارم و یه خونه نقلیخریدیم و شوهرم کار ثابت داره و قرض نداریم.منم لاغر شدم😅

1 دونه کمه 

اونموقع 2 دونه بچه سالم و سر حال و پر انرژی داری که انقد دنبالشون دویدی لاغر شدی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
فکر کردن به  ۱۰ سال دیگه منو دیوونه میکنه 😭😭😭

من نمیدونستم پسرتون مریضه 

اما 17 آذر 1407 یه پست میزنی و از معجزه ای که سا لها پیش زندگی خودت و پسرت را عوض کرد تعریف میکنی

میکی که امام رضا چقدر مهربونه و چه لطف بزرگی بهتون کرده

10سال دیگه جهان چندساله که به صلح و ارامش رسیده همه جا بهاره همه خوشبخت خوشبختن همه ازاد ازادن ن ...

خوش بحال دل بزرگت

فک کن آذر 1407 بیایم تاپیک بزنیم که 10 سال پیش چجوری بدون حضرت مردگی میکردیم . فکر میکردیم زندگیه

از اتفاقات خوبه و سختی های گذشته بگیم

مثلا بگیم یادته نهایت سرعت جابجایی هواپیما بود.... چقدر سخت بوداااا

من نمیدونستم پسرتون مریضه  اما 17 آذر 1407 یه پست میزنی و از معجزه ای که سا لها پیش زندگی خودت ...

الهی آمین

ممنونم ازت گلم 

شما هم دعا کنید 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من 10سال دیگه میشه31سالم احتمالا دو تا بچه کوچولو دارم با یه زندگی و همسر خوب...  یه خانوم معل ...

شما همون معلم جوان و خوشگل و پر جذبه ای نیستی که پسرم میگفت

خیلی دوستون دارن بچه ها

معلم خوبه کلاس سوم 

ممنونم ازت گلم 🤩 میشه بگی چه معجزاتی دیدی؟

پسرم نوزادی فتق مادرزادی داشت. دکتر گفت باید اورژانسی عمل بشه. نوزاد ده روزه😓😓😓😓

خیلی گریه کردم

شبش مامانم خئاب دیده یک خانم بهش گفته به فلانی(من) بگو هررئز دست بزاره رو محل فتقش سه بار ایت الکرسی بخونه

گفته بود بهش بگو برا حسینم سیاه بپوشه

پسرم شفا پیدا کرد. فتقش خودبخود بسته شد. بدون عمل

چیزی که دکترا زیاد بهش اعتقاد ندارن. من بعش میگم معجزه

یبار دخترم تب شدید داشت. دکتر ازمایش شیاف. هیچجور کنترل نمیشد.  عین عروسک افتاده بود  فقط ناله میکرد

سجاده انداختم از ته دل گریه کردم. دعای نور حضرت رهرا براش خوندم. ازته دل

یه ساعت بعد دخترم از دیوار بالا میرفت😃😃😃😃😃

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
اگه خدا بخواد و زنده باشم پسربزرگم ۱۹سالش شده و کوچیکه ۱۵سالش شوهرم بازنشسته شده و به زمین خریدیم ...

یه خونه خوب و بزرگ همونجوری که دلت میخواست ... نههههههه ... خیلی بهتر از اونی که دلت میخواست

ده سال دیگه نزدیکای بازنشستگی ام  با یه دخمل و پسر ناز سروکله میزنم  انشالله خونه دلخواه ...

ان شاالله عزیزم

از دیدن قد کشیدن بچه ها کیف میکنی چون موفق و سالم هستن اونموقع

دخترم ۲ ماهشه شبا نمیزاره بخوابم الان خیلی خوابم میاد به خاطر همین گفتم😂😂😂😂😂😂😂

هنوز اول کاری. این قدر شب نخوابی مونده. من شش ساله نخوابیدم

هنوزم تا میخوام بخوابم. یکیشون آب میخواد. یکیشون جیش داره. یکی خوابش نمیبره. یکی دلش درد میکنه.  تا صب دهبار بیدار میشم

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
پسرم نوزادی فتق مادرزادی داشت. دکتر گفت باید اورژانسی عمل بشه. نوزاد ده روزه😓😓😓😓 خیلی گریه کردم ...

عزیییزم 😭😭😭چه خوب 

خداروشکر

کاش واسه منم معجزه میشد😭😭😭

حتما برای پسر منم دعا کن

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**