2777
2789
عنوان

10 سال دیگه چه شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 114 پست
10ساله دیگه من میشم ۳۶..صبح زود بیدار میشم و همسرمو بیدار میکنم ک بره سرکار خودمم دختر و پسر خوشگلمو ...

بچه های خوشگلت مامان پر انرژی میخوان.

انقد مطمین باش به رویات که حالا که فرستادیشون مدرسه فکر ناهار باش که الان میان و خونه را میذارن روسرشون

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
۱۰سال دیگه من همون اشوهمون کاسم😁 فقددخترنازم۱۴ساله میشه دوران بلوغشه جوش میزنه ریش وسیبیل درمیا ...

اوه اوه 

شما با این دو تا بچه شیطون اش و کاسه دیگه ای نمیتونی باشی

ان شالله کنار همسر و بچه هات خوشبخت ترین هستی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۰سال دیگه🤔

من ۲۹سالمه و شوهرم۳۸سالش .رهام و پرهام  ۷سالشونه که کلاس اولی شدن .👬

صبح زود شوهرم بیدارم میکنه و منم میزو میچینم و چارتایی صبحانه میخوریم و بچها و باباشون میرن به کارشون برسن .🕴👬

منم شیفت عصرم باید ناهار واماده کنم که بچها میان سریع غذاشونو بدم و برم بیمارستان👧

فردا صبم نوبت ارایشگاه دارم 💇اخه اخر هفته عروسیه امیر علی خواهر زادمه ماشالله واسه خودش مردی شده ۲۵سالشه 💂👰

عارفه خانم که ۲۳سالشه و سال اخر پزشکیه 😍😎

بقیه خواهر زادهامم تو دوران بلوغن 😃

ابجیامم همشون تو میانسالین و مامانم و بابامم۶۵و۷۵سالشون ایشالله ک همشون سلامت باشن  

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔
۱۰سال دیگه🤔 من ۲۹سالمه و شوهرم۳۸سالش .رهام و پرهام  ۷سالشونه که کلاس اولی شدن .👬 صبح زود شو ...

وای خدا

چه خوب از همه گفتی

حتما سالها بعد برگرد و این حرفات را بخون

وای خدا چه خوب از همه گفتی حتما سالها بعد برگرد و این حرفات را بخون    

وااای یعنی میشه 😍😍

رهام و پرهام😍😍😍

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔
چطور ممکنه همه جا بهار باشه؟ کره زمین چجوری شده چرخشش احیاناً؟

معلومه وقتی همیشه تو زمستون. زندگی کردیم نمیفهمیم همیشه بهار یعنی چی... 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
وااای یعنی میشه 😍😍 رهام و پرهام😍😍😍

همسر من الان همون مدلی که قبلنا تصورش میکردم

چرا نشه

ان شالله که خوشقدم ترین و صالح ترین فرزندان را خواهی داشت البته در کنار همسر 

همسر من الان همون مدلی که قبلنا تصورش میکردم چرا نشه ان شالله که خوشقدم ترین و صالح ترین فرزندان ر ...

امیدوارم 😊مرسی از دعات قشنگم😘

اوه اوه  شما با این دو تا بچه شیطون اش و کاسه دیگه ای نمیتونی باشی ان شالله کنار همسر و بچه ه ...

ممنون عزیزم همچنین

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم