2777
2789

بچه ها ی پسری هست منو خیلی دوست داره و منم میدونم که دروغ نمیگه خیلی از دخترا بهش درخواست دادن و همشونو رد کرده و خودش اومد ب من گفت و اینا بعد ما ی مدتی باهم صحبت میکردیم و قرار بر این بود بعد کنکور من و محرم صفر با خانواده مطرح کنیم اینم بگم بگم شدت مذهبی و دوستم حدودی معروف هست حالا مطرح شده و خانواده مخالفن اینم گفت تا موافق شدن خانواده باهم حرف نزنیم و این چیزا بعد این ماجرا هم باز من خودم با اکانت های دیگه امتحانش کردم و همه رو جواب رد داد و حتی با ی اکانت گفتم چرا نشناخته نمیخوای با من باشی خب بشناس ببین من کیم و دروی از عاشقی نداری گفت اتفاقا درک زیادی دارم ولی شرمندتونم من الان تصمیمی برای ازدواج متاهلی ندارم و اگه هم داشته باشم ترجیح میدم با کسی که کیس ازدواجم هست و خانواده در جریان باشن وارد رابطه بشم بچه ها ب نظرتون هنوز دوستم داره؟ ما کمتر از دو هفتس قرار گذاشتیم باهم صحبت نکنیم ولی نه همو بلاک کردیم نه آنفالو و نه شماره همو پاک کردیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل حرف نزدنتون چی هس ، و اصلا  چه کاریه ؟

شما چطور میتونید همدیگه رو دوست داشته باشید و بخواید و بعد با هم حرف نزنید 

خب حرف نزنید که چی بشه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

دیگه پیامک و چت رو بزارید کنار 

تا خانواده ها اول مخالفت رو کنار بزارن 

الان راضی کردن خانواده ها اولویت داره 

استارتر میشه یه زحمتی بکشی تاپیک اخر منو گزارش بزنی؟

دلیل حرف نزدنتون چی هس ، و اصلا چه کاریه ؟شما چطور میتونید همدیگه رو دوست داشته باشید و بخواید و بع ...

مذهبیه فکر می‌کرد بعد محرم صفر سریع خانواده راضی میشن و نشدن اونم میگه هم خوب نیست حرف بزنیم هم بدتر وابسته هم‌میشیم و ی وقت خانواده سال های طولانی مخالفت کردن یا ساید اصلا راضی نشدن و هم ی وقت نزدیکی زیاد و وابستگی زیاد زیاد باعث میشه بخواییم باهم قرار بزاریم و اینا که اصلا ن مورد پسند منه نه خودش ولی با همه این دلایل من نمیتونم کنار بیام ک بی خبر باشه ازم 

من شوهرم اینجوری بودیهو اومد گفت بزار مشکلاتم رو حل کنم اگه برگشتم بودی که زندگیمون شروع میکنیم اگه ...

راستش من هنوز امتحان نکردم ببینم میتونه بی خبر باشه یا ن ولی خب همین چند روز هم ک بی خبر بودیم استوری های تمو مدام چک میکنیم یا مراسمی یا مهمونی باشه دوتامون شرکت میکنیم یا یکی دو بار هم من بهش پیام دادم شوهر شما چقدر طول کشید درست کرد مشکلاتو؟ یعنی منم ۲۰ روز بهش پیام ندم امکان داره خودش گه گاهی بده؟؟؟ 

دیگه پیامک و چت رو بزارید کنار تا خانواده ها اول مخالفت رو کنار بزارن الان راضی کردن خانواده ها اولو ...

آره میزنم خودشم اینو میگه ولی پس چی میگن عشق اگه عشق باشه از معشوق بی خبر نمیمونه یا نمیزاره ناراحت باشه اون میدونه من الان ناراحتم ولی کاری نمیکنه البته شایدم خیلی تو فشاره چون قبلنا ی سری جاها فعالیت می‌کرد الان تو هیچ کدوم ازون جاها نیست دیگه 

آره میزنم خودشم اینو میگه ولی پس چی میگن عشق اگه عشق باشه از معشوق بی خبر نمیمونه یا نمیزاره ناراحت ...

احساساتی برخورد نکن

بزار عقلت تصمیم بگیره

ایشون عاقلانه تر داره پیش میره

همه چی دل و احساس نیست بحث یک عمر زندگیه