2777
2789
عنوان

10 سال دیگه چه شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 114 پست

ده سال دیگه من 38 سالمه 😥

پسرام بیست و هجده ساله میشن و به فکر سربازی😭 و یا تحصیلشون و بعد شغلشون _دخترم هم نزدیک سیزده سالش میشه 

منم با شش یا هفت سال، سابقه ی مشاور بودن و....

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا ده سال دیگه. من یع ارایشگر معروف شدم. از در میام تو میبینم پسرم داره تست کنکوری میزنه. دخترمم قربونشون برم نوجوونه داره با ابروهاو موهاش ور میره. شوهرم موهاش جو گندمی شده.  صدام میزنه، خانم اخر هفته وقت اگخ وقت داری بگو چهارتا بلیط بگیرم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

منم پسرم ۱۴سالشه فک کنم سوم راهنمایی باشه .

خونه خریدیم ماشینم داریم .یه دختر ۴ساله خوشگل و سرزبون دار هم داریم ..

شوهرمم خیلی عوض شده پخته شده و زندگیمون عالیه .

منم فوقم رو تموم کردم .موندم بین دوراهی که کنکور دکترا بدم یا کار کنم .

رویاهامه😂😂

سلام دوستای گلم ..لطفا به پیج و کانالم سربزنید.تمام اجناس باکیفیت و با تخفیف هستن ..ممنونمposhak_vira_khorramabad لینک کانالم تو تلگرام
فکر کردن با ۱۰ سال دیگه منو دیوونه میکنه 😭😭😭

چرا؟ ایشالا تا اون موقع پسرت خوبه خوب شده

داره از درو دیوار بالا میره

شمام میشینی فقط بع قدرت خدا فک میکنی

منم پسرم ۱۴سالشه فک کنم سوم راهنمایی باشه . خونه خریدیم ماشینم داریم .یه دختر ۴ساله خوشگل و سرزبون ...

تو.اون سن حوصله دکترا خوندن داری؟  برو کارکن😌😌😌😌😌

چرا؟ ایشالا تا اون موقع پسرت خوبه خوب شده داره از درو دیوار بالا میره شمام میشینی فقط بع قدرت خدا ...

اره دقیقا بخاطر مشکل پسرم بود اینکه گفتم

ممنونم ازت گلم انشالله

یعنی میشه؟😭😭😭

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

10سال دیگه جهان چندساله که به صلح و ارامش رسیده

همه جا بهاره

همه خوشبخت خوشبختن

همه ازاد ازادن

نه بمب هسته ای داره نه بمب افکن نه خمپاره

هیچ بچه ای جلو چشم پدر مادرش کشته نمیشه و یا بی خانواده و اواره نمیشه

همه حیوانات وحشی انسان نما شرشونو از دنیا کم کردن

لایه ازون دیگه سوراخ نیس

کره زمین دیگه گرم نمیشه

برف و بارون دیگه سیل نمیشه

سرطان و ایدز و ام اس و.... بیماری های بچه ها ریشه کن شده...

اخه امام زمانمون اومده😍😍😍😍😍😍😍

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
تو.اون سن حوصله دکترا خوندن داری؟  برو کارکن😌😌😌😌😌

اون موقع فقط ۳۵ سالمه 

سلام دوستای گلم ..لطفا به پیج و کانالم سربزنید.تمام اجناس باکیفیت و با تخفیف هستن ..ممنونمposhak_vira_khorramabad لینک کانالم تو تلگرام
تو حونه خودم نشستم پسرم ۱۵ سالشه دخترم ۱۰ سالش خر دو مدرسه هستند منم همه کارامو کردم خوابیدم😁😁😁

ای تنبل.  رویات همینه. بخوابی