2777
2789
عنوان

10 سال دیگه چه شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 114 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 10سال دیگه میشه31سالم احتمالا دو تا بچه کوچولو دارم با یه زندگی و همسر خوب... 

یه خانوم معلم هستم که شاگرداش دوستش دارن و توی زندگیم موفق هستم😍✌️😎

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
اره دقیقا بخاطر مشکل پسرم بود اینکه گفتم ممنونم ازت گلم انشالله یعنی میشه؟😭😭😭

توکل بخدا. باشه من دوبار معجزه خدا با چشمم دیدم

از ته دلت ازش بخواه

منم از ته دلم براش دعا میکنم

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

ده سال دیگه نزدیکای بازنشستگی ام 

با یه دخمل و پسر ناز سروکله میزنم 

انشالله خونه دلخواهمم درست میکنم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
10سال دیگه جهان چندساله که به صلح و ارامش رسیده همه جا بهاره همه خوشبخت خوشبختن همه ازاد ازادن ن ...

الههههههی آمین 😍🙏خدا از دهنت بشنوه😢🙏🙏یعنی میشه واقعا؟؟ خدایااااااا

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

چشام بسته اس هنوز

یک بوسه میشنه رو لبم که عزیزم من دارم میرم پاشو نمازت قضا نشه. منم میبوسمش و میگم بسلامت. زود برگرد  

به زور بلند میشم. از تخت میام پایین و میخوام برم سمت دستشویی که کشیده میشم سمت اتاق بچه ها

مث فرشته ها خوابیدن. ناخوداگاه لبخند میزنم سید مصطفی و سید مرتضی 9 سالشونه و شبیه پدرشون هستن.  خدایا شکرت ... خدایا ممنونم اجازه دادی داشته باشمشون... خدایا کمکم کن خوب تربیتشون کنم. خدایا بچه هام فدای قاسم بن الحسن

اومدن بچه ها معجزه بود . یادم میاد دقیقا ده سال پیش چنین روزی با دلی پر از اضظراب راهی شیراز شدیم. مطمین بودیم که ivf و تخمک اهدایی نمیخوایم. بعد از کلی پرس جو.... بالاخره تصمیم گرفتیم رنج سفر را بپذیریم و خودمون را بسپریم به حکیم بنیاد.... درمان همراه با تو کل به خدا و عشق آقای خونه جواب داد

بچه هام خوش قدم بودن. شوهرم ترفیع گرفت و منم کارم را بصورت تلفنی و نتی حفظ کردم. یک سالشون نشده بود که خونه خریدیم. جشن 1 سالگی شون قشنگ ترین جشن همه عمرم بود. همسر خوبم؛ پسرای گلم و حالا هم خونه ای که میخواستم. امام زمانم ممنونم که همیشه هوامو داشتی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
الههههههی آمین 😍🙏خدا از دهنت بشنوه😢🙏🙏یعنی میشه واقعا؟؟ خدایااااااا

وعده خدا حقه 

ان الله لا یخلف المیعاد

تا حالا به کدوم قولش عمل نکرده که نگران باشیم.... 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
وعده خدا حقه  ان الله لا یخلف المیعاد تا حالا به کدوم قولش عمل نکرده که نگران باشیم....

صد در صد اما کاش وقتی ظهور کنن که منم باشم تا ببینم😭😍🙏

صد در صد اما کاش وقتی ظهور کنن که منم باشم تا ببینم😭😍🙏

مگه میشه خداوند حکیم ارزویی رو در دلمون بزاره و بزاره به دلمون بمونه

خدای از مادر مهربون ترمون... ؟

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
مگه میشه خداوند حکیم ارزویی رو در دلمون بزاره و بزاره به دلمون بمونه خدای از مادر مهربون ترمون... ؟

چقققققد قشنگ و زیبا😍😍حس خوبی گرفتم از این جمله 

ممنون عزیزم🙏😍💕

من تاپیک زدم و داشتم خودم مینوشتم. یه دفعه اومد صفحه 3  

فک نمیکردم کسی باشه ممنون که هستید

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
توکل بخدا. باشه من دوبار معجزه خدا با چشمم دیدم از ته دلت ازش بخواه منم از ته دلم براش دعا میکنم

ممنونم ازت گلم 🤩

میشه بگی چه معجزاتی دیدی؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها صبحانه میخورن و میرن مدرسه 

باید بشینم پشت میزم و کارا را ردیف کنم . ممولا همه صبح به کارای شرکت میگذره

زهرا زنگ زد که برای خ.نه داداش چی هدیه ببریم. گفت محمد حسین میگه پول بدیم اما دخترکم میگه حتما کادو بخریم

راستی امشب شام دعوتیم . همه خونه داداش 

همه خوبن الحمدالله

سحر با نامزدش میاد

سپیده اتیش پاره خوب درس نمیخونه اما موفقه 

سما هم خانومی شده