2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33555 بازدید | 622 پست
خودمم عربم😁

پ ایول . منم شوهر عرب دوس داشتم .‌ همسایمونم عرب پولدار بودن خیلی وصعشون خوب بود .‌دوس داشتم عروس اونا بشم .‌فقط مشکل اینجا بود ک همه پسراش زن داشتن 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از فامیلای شوهرم بیکار شده بود ، هی میگفتم تو دلم بیچاره ها پول از کجا میارن بخورن ? حالا چیکار ...

عزیرم فقط مسخره کردن نیست.اگر یهو خیلی دلت بسوزه برا کسی .به سرت میاد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

وای نگید هی یادم میاد خجالت میکشم. توی مدرسه یه همکلاسی داشتم خیلی زشت بود فک اش خیلی داخل بود انگا ...

منم همیشه از فکری که میکردم پیش خدا شرمندم ،خدا فهموند که هیچی به ما ربط نداره عمه چی دست اونه

حالا هم خیلی تلاش میکنم در رابطه با کسی چیزی نگم و اگه احیانا چیزی میاد تو ذهنم سریع از خدا کمک میخوام ولی انسانیم و ... 

بعضی جاها نمیتونیم 

محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد  خـــدای تو ...
پ ایول . منم شوهر عرب دوس داشتم .‌ همسایمونم عرب پولدار بودن خیلی وصعشون خوب بود .‌دوس داشتم عروس او ...

شرایطو نمیدیدی  فقط میخواستی عروسشون بشی😆😆😆😆

اقا از یه  چی دیگه هم بدم میاد ازدواج با عشق،😕

ریپلای دوست داروم😄
شنیدم دل  سوزوندنم به سرادم میاد ولی نمیدونم چراواقعا

به نظر من چون انگار ادم خدا رو دست کم میگیره .ولی وقتی به سر خود ادم میاد قدرتو خدا رو میفهمه.و از اینکه شای. یه زمان قدرتشو ندیده شرمنده میشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

منو شوهرم تو شهری زندگی میکنیم که خانواده هامون اونجا نیستن ، موقع بیکاریش ما همونجا موندیم چون شوهرم دانشجو بود اونجا و کلا هم امید داشتیم دوباره همینجا مشغول به کار بشه بعد بار که رفته بودیم شهرستان یه فامیلاشون با طعنه گفت : شما که دیگه اونجا کاری ندارید چرا برنمیگردین اینجا?دلم شکست اما بخدا نفرینش نکردم...دو هفته بعدش شوهر خودش بیکار شد 😓 واقعا دلم نمیخواست اینجوری بشه 

منم همیشه از فکری که میکردم پیش خدا شرمندم ،خدا فهموند که هیچی به ما ربط نداره عمه چی دست اونه حالا ...

آخ خ خ خ خ اگه امضاتون رو برای من تقدیر کنه 

یعنی میشه کارم درست بشه استخدام بشم ای خدا       

بهار هم كه نباشد....،. من به مهرباني تو از شكوفه لبريزم🌸🌸🌸🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌺🌺🌺 بهار جونم 😊😘
بخدا ... دوسال مزخرف رو گذروندم ....حالا من که جلو اون بنده خدا چیزی نمیگفتم ...اما منو هرکی میدید م ...

منم همش به خواهرم میگم شوهرت سرکار نمی ره و معتادچی میخورید یا همش میگم این به طرز تربیتش آخرش بچه هاشم مثل خودش میشن.

خدایا من بد هیشکی رو نمیخام

خدایا شکرت😍
وای یادم انداختی مثل من.... حالا چی صداش میکنی؟من اصلا نمیتونم صداش کنم یعنی میمیرم تاصدا کنم😕

اسم خودش عادت کردم ولی خب دوست ندارم اسمشو

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
چیرونگی؟

مثلا... یکیشون با مادربزرگم زیادی راحته  گاهی یه چیزایی میگه یا یه رفتاری میکنه که مجبور میشم یه تشر بهش بزنم... و.... 

یه خواهرم هم سه چهار سالشه گاهی یه تذکراتی بهش میدم و به مامانم میگم چون کوچیکه زیاد لی لی به لالا میذارین روانشناسا میگن خیلی هم نباید به خواسته های نا معقول شون توجه کرد... خصوصا وقتی سر هرچیزی میزنن زیر گریه