2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33562 بازدید | 622 پست
معاشر زیاد خدایا هو دوستت در نیام😀😀

خطر از بیخ گوشمون گذشت 

خدایا به ادامه ی کارات برس خطر رفع شد 😀😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام یدفعه ب یکی خندید ک بچه سوم پسر داشت بعد دوتا دختر. بهس گفت خدا میدونه چقد دعا کردی تا پسر دار بشی

بعد مامانم باردار شد بچه سوم.سه تا دخنر شدیم همه همینو میگفتن منتهی میگفتن میخواست و نشد

سفیدا یخن. ولی سبزه ها خیلی شیطونن.

منم سفیدم و بور تقریبا مژه هام ریمل نزنم انگارندارم.ولی اصلا اروم و‌قرار ندارم.بسیار شیطونم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چاقی خواهرشوهرامو مسخره کردم وفتی ۵۵کیلو بودم و استخون 

شدم ۷۷کیلو

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

کسی نمیدونه چراهرچی ازخوبا میگیم ب سرمون نمیاد؟درصورتی که قانون جذب میگه هرچی بگی همونوجذب میکنی

من که هرکی بچش خوبه انقد شکرمیگم.وضعیت اقتصادی زیبایی هرچی هرکس داره میگم شکر که داره 

هرکیم بچش خوبه میگم خوشابسعادت خانوادش.ومادرش که ذوق بچشومیکنه .

من دوران بلوغ خیلی جوش میزدم.داداشم یه اسمی به مسخره برام گذاشته بود.البته با هم خوب بودیم و هستیم.شوخی میکرد ولی من ناراحت میشدم.خب دخترا رو ظاهرشون حساسن دیگه...منم با این حرف داداشم اعتماد به نفسم خیلی کم میشد

ازدواج کرد داداشم.خدایی زنداداشم پوستش خوب بود اول...ولی یهو بعد عروسیش وحشتناک جوش زد.کل صورتش شد جوش و تا الان که ۱۲ سال گذشته هنوز درگیره.خیلی خیلی بیشتر از من جوش میزنه.خودش همیشه میگه نمیدونم آرایشگرم روز عروسی چیکار کرد صورتم اینطوری شد

نمیدونم چرا حس میکنم داداشم منو مسخره میکرد خانومش که هر روز جلو چشمشه اینطوری شد

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
اساسا حرفتون درست نیست ...اولا فاکتور های با ادب بودن از نظر هر شخص متفاوته ...ثانیا علاوه بر پدر ما ...

نه منظورم اینه که باید با ملایمت و بازی و اینا به بچه یاد بدی چجور رفتاری درسته و چجور غلط، نه اینکه اجازه بدی هررررکاری دلش میخواد تو خونه یا خصوصا بیرون بکنه بعد بجای یاد دادن کار درست تشویق بشه یا... 

یا کلا فقط بچه دار بشی و تربیتم که هیچی... 

یا............ 

من مجردم ولی ازبس گفتین دیگه تصمیم گرفتم روشوهرای بقیه تمرکزنکنم که چیشون بده خدایی نکرده براخودم پیش بیاد...

آرآمِشِـہ اِمروزَم فَقَط بِـہ خآطر نَدآشتَـטּ اِنتِظآر اَز بَقیَست ,,

جالبتر اینه که خواهرشوهرام دارن لاغر تر از من میشن و من میشم چاقه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

یه چیز دیگه.هم که.به خیر گذشت....

من همیشه می گفتم زن شوهردار چطور میتونه از مرد دیگه خوشش بیاد و این حرفا. ایناهمشون ج . ن.  د.  ه آن و ....

من عاشق شوهرم.بودم و هستم از لحاظ قیافه و هیکل هم همه چیزش خوبه. یه مدت کوتاه یه.همکار جدید واسمون اومد یه مرد خوش قیافه مهربون خیلی دوست داشتنی بود الکی الکی داشتم جذبش میشدم خداروشکر خداروشکر از شرکت ما رفت . الانم که.واسه کار یا هرچیز دیکه زنگ بزنه یه پیام بده من خیلیییی کوتاه جوابش میدم.

خدا بهم رحم کرد

خدایا شکرت😍