2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33602 بازدید | 622 پست

من یکی از دوستامو تو دوران دبیرستان فکر میکردم به خاطر ظاهرش دیر ازدواج میکنه یا اصلا ازدواج نمیکنه زودتر از من ازدواج کرد.

خدا منو ببخشه .آدم خودشم از فکراش شرمنده میشه پیش خدا

محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد  خـــدای تو ...
منم سفیدم و بور تقریبا مژه هام ریمل نزنم انگارندارم.ولی اصلا اروم و‌قرار ندارم.بسیار شیطونم

منم سفید اماخیلی پرانرژیم کلا یجابندنمیتونم شم کلا.کسی پایه باشه شوخ وشنگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلای شوهرم بیکار شده بود ، هی میگفتم تو دلم بیچاره ها پول از کجا میارن بخورن ? حالا چیکار کنن از رو دلسوزی ....قشنگ 3 ماه بعدش شوهرم بیکار شد به مدت دو سال 😕😕 خدایا من فقط دلم براشون سوخت ...مسخره که نکردم 😓

چاقی خواهرشوهرامو مسخره کردم وفتی ۵۵کیلو بودم و استخون  شدم ۷۷کیلو

منم همینطور. آنقدر چاقی اطرافیان مخصوصا خواهرمو مسخره کردم الان از همه دارم گنده تر میشم . هر کی هم منو خواهر مو میبینه میگه تو چقدر چاق شدی ولی خواهرت ماشالله خوش اندام شده

خدایا شکرت😍
اون موقه دیگه خیلی دیره . همون سبزه عرب و انتخاب میکنم😅

عرب خوبه 😂😂😂😂😂😂   

ایرانیا که اکثرشون هرچقدم سبزه باشن بعد یکی دوسال میشن یخمک . ن رابطه ای ن چیزی . لخت برو جلوشون اصن نمی بینن ک فقط میخان کپه مرگ بزارن . دور از جون شوهرای سایت 

منو شوهرم دوست بودیم ولی حتی بهم ذست ندادیم.جاریمم چند سال دوست بودن.ولی هر بار به خاطر دخالتا وهر چی حرفی میزدم بی ربط مادر شوهر یهو میگفت شما خودتون‌دوست شدین الان مشکل دارین حالا نشکل من اصلا همسرم نبود .ه

صد بار گفت.الان‌دخترش ص. تا دوست اجتماعی داره علنا ابراز میکنه کادو‌میدن میگم نمیاد خواستگاری این کادو‌دهنده میگه نه فقط بدرد این میخوره.اونروز مامانش داشت میگفت خوب به یکی از اینا بگو بیان بگیرنت دیگه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یکی از فامیلای شوهرم بیکار شده بود ، هی میگفتم تو دلم بیچاره ها پول از کجا میارن بخورن ? حالا چیکار ...

میگنداگرمیتونید کمک کنید اگرنمیتونید دعا وازخداطلب کمک کنید براشون

منم قبلا خیلی تاچندروز براناراحتی کسی داغون میشدم حالا دل نمیسوزونم اگربتونم کمک نتونمم دعا

شنیدم دل  سوزوندنم به سرادم میاد ولی نمیدونم چراواقعا

بخدا ... دوسال مزخرف رو گذروندم ....حالا من که جلو اون بنده خدا چیزی نمیگفتم ...اما منو هرکی میدید میپرسید : تو که شوهرت بیکاره از کجا میارید بخورید 😓 اصلا دل میشکستن 

نه سخت بود زندگی با اون. مثلا نمیذاشت ما سریال نگاه کنیم میگفت زن خارجی داره سرش بازه. میگفتم باباجا ...

وای مردم از خنده ... یاد زن عمو خودم افتادم پخش زنده کشتی بود نمیزاشت ما نگاه کنیم میگفت دخترا برن نگاه نکنن پخش زندست برین هر موقع تکرارش رو گذاشتن بیاین ببینین . میگفتم خب چه فرقی داره میگفت خیلی فرق  داره این پخش زندست گناه داره... بعد خودش نشسته بود نگاه میکرد ...

من یکی از دوستامو تو دوران دبیرستان فکر میکردم به خاطر ظاهرش دیر ازدواج میکنه یا اصلا ازدواج نمیکنه ...

وای نگید هی یادم میاد خجالت میکشم.

توی مدرسه یه همکلاسی داشتم خیلی زشت بود فک اش خیلی داخل بود انگار لب و دندون نداشت حرف هم که میزد اصلا نمی شد بفهمی همش می گفتم کی اینو میگیره. چند سال ازش خبر نداشتم تا اینکه یه روز خونه خاله ام مراسم بود دیدمش تعجب کردم از پسرخاله ام پرسیدم این کیه؟ گفت زن رفیقمه مامانم گفت این که خیلی زشته چطور اینو گرفته.

پسر خاله ام گفت جونش رو واسه زنش میده چند سال اینقدر رفته و اومده تا این دختر رو گرفته الانم دوتا بچه دارن.

خدایا ببخش

خدایا شکرت😍