2777
2789
[QUOTE=74825988]من تبريزم اينجام نهايتا اگه مادر شوهر دوس داشت يه دست رخت خواب ميده[/QUOTE کاش پتجا ...

تو خونواده مادريم اينجوريه كه چند قلم وسيله سنگين رو پسر بخره چون مادرم اصالتا تهرانيه

ولي پدرم ميگه حتي اگه رسممون اينجوري بود كه پسره چيزي بخره بازم قبول نميكردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه خریدام تموم  شدهاگه برنامه ریزی نداشتهباشی و بدون حساب و کتاب پیش بری سر به فلک میکشه هزینه هات ی لیست بنویس قیمت در بیار بعد بگو مثلا فلان قدر برای وسیلهبرقی میزارم طبق همون پیش برو

عزیزم منم ۱سال و خورده ایی پیش خریدم خداروشکررررر. قبل عروسیم. 

بستگی ب خودت داره ک چیا ب کارت بیاد 

۱بار از چرخ گوشت استفاده نکردم تاحالا. ولی غذاساز شبا تو بغلم میخابه😎

یه چیز مهم اینکه سیلور نخر. سفید بردار همه رو

از کنار وسایل سیلور رد شی اثرت میمونه روش. 

منم بشدت حساسم.پوست دستام رفت بسکه سابیدم

یخچال هم دوقلو بگیر نه ساید(مهمممم)

حساب کردیم وسایلمو الان با ۳برابر قیمت اونموقش نمیشه خرید.

حرفی ندارم...

منم امسال خریدم.خدا رحم کرد خیلییی که قبل گرونی ها حداقل وسایل برقیمو خریدم که اونا شد 22 تومن فقط اشپزخونه.که الان فقط پول یخچالم شده 20 تومن.ولی سری اخر ک رفتم برای خرید قابلمه وچینی مهمون ی 7 تومنی هم پیاده شدم چوون خیلی گرون بود قابلمه و چینی.ولی الان مبل و تخت و خیلی چیزای دیگه مونده.البته من و شوهرم دوتایی میخریم جهازمو شوهرم اصلا نزاشت پدرم جهاز بده از این رسم ها بدش میاد

چندین سال دیگرمن بوسه میزنم به دست های چروک شده ات آخ تو نمیدانی عزیزه جانم!چندین سال دیگراینجامیان سینه‌ام تو زیباترین پیرمرد ِدنیایی
ولي كاش نزديك بوديم  خيلي خسته ام از دوستام كه همش كلاس بيخود ميزارن و فقط چشم و هم چشمي رو بل ...

الهی آره عزیزم....همه که اینجوری نیستن گلم دور و بر همسایه باشگاه برو اوتجا دوست پیدا کن

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩

عزیزم منظورتو از چجوری خرید کردین متوجه نشدم 

من دارم جهیزیه میخرم 

تقریبا تمام وسایل برقیم رو خریدم برقی های آشپزخونه هم تکمیله بجز فر و مایکروفر توکار که باید با توجه به ابعاد کابینت بخرم 

سرویس چینی و کریستال و قاشق چنگال و سوفله خوری و قابلمه هام و سرویس ابزار و سرویس چاقو و یه سری از خورده ریز هام رو خریدم و یه سریش هم مونده مثل سرویس بانکه و ادویه و یه ست ۶نفره غذاخوری و قاشق چنگال فانتزی دم دستی برای خودم و همسرم و یه سری چیزای دیگه 

درکل چیزاییم که مونده به خاطر اینه که هنوز خونه نگرفتیم 

مبل هام و میز نهار خوری و فرش و بوفه و پرده مونده و اگه جا داشته باشم کنسول هم میخرم 

تخت و میز آرایش و فرش اتاق ها و یه سری خورده ریز های دیگه هم مونده 

و در آخر یه سری اکسسوری برای کل خونه که شیک تر بشه 

ما رسم داریم که داماد تلویزیون و اگه نیاز بود میز تلویزیون و لوازم صوتی مثل تلفن و دی وی دی و ماهواره و خلاصه صوتی تصویری رو میخره  و لوستر ها و نصف تعداد فرش های خونه (یعنی مثلا اگه خونه ۴تا فرش میخوره ۲تاش رو داماد میده)

قیمت هم من ترجیح میدم اینجا قیمت ندم چون همه به خون آدم تشنه هستن و شروع میکنن به تهمت زدن 

واسه همین ترجیح میدم حاشیه نداشته باشم

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   
من تازه خریدام تموم  شدهاگه برنامه ریزی نداشتهباشی و بدون حساب و کتاب پیش بری سر به فلک میکشه ه ...

شما خودت اینکارو کردی؟؟حای برا خرید وسایل کوچیک هم؟؟

اغثنی یا غیاث المستغیثین                       اغثنی یا رفیق من لا رفیق له                      اغثنی یا غیاث من لا غیاث له                   به داد دلم برس خدای من .                      تنها رفیق بی کسی هام
عزیزم منظورتو از چجوری خرید کردین متوجه نشدم  من دارم جهیزیه میخرم  تقریبا تمام وسایل بر ...

از بس هزینت زیادع اتجوری میگی یا از بس کمه؟😁😁

اغثنی یا غیاث المستغیثین                       اغثنی یا رفیق من لا رفیق له                      اغثنی یا غیاث من لا غیاث له                   به داد دلم برس خدای من .                      تنها رفیق بی کسی هام
از بس هزینت زیادع اتجوری میگی یا از بس کمه؟😁😁

ببین آخه کم و زیاد معنی نداره هرکس در حد توانش و اندازه ای که اذیت نمیشه و به خانوادش فشار نمیاد هزینه میکنه دیگه هر خانواده ای هم یه درآمدی داره مثلا شاید برای یه خانواده ای جهیزیه ۵۰ ملیونی هم خیلی گرون باشه و برای یه خانواده دیگه جهیزیه ۲۰۰ ملیونی هم عادی باشه

اما دوستان دقت نمیکنن که اینجا یه سایت عمومی هست و از همه اقشار جامعه توش هست مثلا اگه یه مدل زندگی هایی رو دور و بر خودمون نداشتیم یا ندیدیم اصلا باور نمیکنیم که وجود داشته باشه 

و اگه یه کسی هم بگه مثلا من انقدر فلان چیز رو خریدم میگن نهههههه  دروغ نگو  عکس بفرست یه کاغذ هم بگیر دستت روش بنویس نی نی سایت تو عکس معلوم باشه یا نمیدونم معلوم نیست چیکاره اید که انقدر خرج میکنید یا احتمالا پدرتون دزده که اینطوری خرج میکنید 

یعنی واقعا دیدم که میگما 

من دوست داشتم جهازم لوکس باشه به خانوادم هم فشار نیاوردم مشکل مالی خداروشکر نداشتن و تونستن برام بخرن ایشالا همه دخترا به اون چیزایی که دوست دارن برسن و بهترین چیزارو داشته باشن 

اما من خودم دیگه ترجیح دادم قیمت نگم یک دلیلش اینه که یه سری از دوستان هرچی از دهنشون درمیاد میگن 

و دوم اینکه شاید یه سریا فکر کنن پز دادنه  

و سوم اینکه شاید یه سریا دلشون بخواد و توانش رو نداشته باشن 

ببین آخه کم و زیاد معنی نداره هرکس در حد توانش و اندازه ای که اذیت نمیشه و به خانوادش فشار نمیاد هزی ...

حرفات درستن و منطقی هر خونواده یی وسعی داره و یه سقف مادی براش عادیه و نباید این تفاوت ها رو قضاوت کرد اما در نظر بگیر هستن کسایی که تامیک های دروغ نیزنن مثلا طرف میگه طلاق گرفتم یا ....بعدش میاد میگه هنش دروغ بود مورد داشتیم ها حالا اسم نبرم درست نیس یا دم از جهاز میزنه درحالیکه دهه ۸۰ییه و الکی میگه در نظر بگیر تو خیلی تاپیکا طدف میاد میگه من پول ندارم میخام فرش ماشینی بخرم یا یخچال ایرانی بعد خیلیا میگن اینا اشغاله ما خرید خدا تومن فلان مدل خب یه نوجون ۱۵ سالم میدونه فرش دستباف یا یخچال خارجی بهتره وسع طرف در این حده این واقعا درس نیس و پز دادته بعضیام فقط رقم و عکس الکی میگن واسه حاشیه سازی قبول کن درصدی هستن که فقط دنبال حاشیه و جوسازین .در کل فرهنگ سازی نیازه تو این زمینه .امیدوارم همه با جهیزیه دلخواه راهی خونه بخت شن

حرفات درستن و منطقی هر خونواده یی وسعی داره و یه سقف مادی براش عادیه و نباید این تفاوت ها رو قضاوت ک ...

آره عزیزم درست میگی کاملا هستن کسانی که اینطور تاپیک هارو میزنن و دروغ میگن اما من همیشه به خودم میگم حالا اصلا تاپیک دروغ زده باشه... چی از من کم میشه مگه؟

کسایی که میان اینطور تاپیک های دروغی رو میزنن نشون دهنده مشکلاتیه که تو وجودشون هست مثل عقده یا کمبود یا خیلی چیزای دیگه که به نظر من جای دلسوزی داره...

اما فضای نی نی سایت خیلی بد شده قبول کن... همه انگار به همدیگه شک دارن... این واقعا رو زندگی آدم هم تاثیر میذاره به نظرم بهتره یکم همه باهم مهربون تر باشیم 

بله دقیقا به نظرم اصلا درست نیست که اگه میبینیم توان مالی کسی پایینه بیایم بگیم آشغاله و این حرفا... واقعا به نظرم نهایت بیشعوری و فقر فرهنگیه این کار من خودم یه بار به یکی که همچین حرفی رو زده بود پیام دادم خصوصی و باهم درمورد حرفی که توی تاپیک زده بود گپ زدیم و درآخر گفت کارش خیلی بد بوده و نباید همچین حرفی رو میزده 

در نهایت آرزو میکنم همه باهم تو صلح و آرامش زندگی کنیم و هیچ دختر و خانواده ای تو حسرت چیزی نباشه 

آره عزیزم درست میگی کاملا هستن کسانی که اینطور تاپیک هارو میزنن و دروغ میگن اما من همیشه به خودم میگ ...

درسته .ولی خب ملت میگت مگه ما مسخره ییم که الکی سرکارمون میزارن و توان همه در حد درک این موضوع نیس که کمبودای طرفو ببینن.کلا مهربونی همه جا کمرنگ شده .جنگ روانی داربم متاسفانه