2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اكثرا اينجوريه  مگه دو نفر چقد وسيله ميخوان

والا....میدوتی عذر میخوام اکثرا جشم و هم چشمیه ....مثلا من خودم ی زمانی بخوام جهیزیه بگیرم میگم وسایل کمتر جمع و حور کردن و تمیز کردنش واسه خودم راحتتره از شلوغی و وسایل اضاف خوشم نمیاد...بعدشم ی حد تعادل رعایت بشع اول زندگی لازم نیست یخچال اندازه اتاق پذیرایی گرفت بعدش دو نفر پیشرفت میکنن کم کم عوض میکنن

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
والا....میدوتی عذر میخوام اکثرا جشم و هم چشمیه ....مثلا من خودم ی زمانی بخوام جهیزیه بگیرم میگم وسای ...

منم اين نظر رو دارم 

ولي متاسفانه خونوادم اينجوري نيستن البته بخاطر محيط تشريفاتي و حرف در بياره شهرمون

منم اين نظر رو دارم  ولي متاسفانه خونوادم اينجوري نيستن البته بخاطر محيط تشريفاتي و حرف در بيا ...

آره خانواده منم همینطور و به همین دلیلی که گفتی ولی واقعا ب حرف مردم کاری نخواهم داشت و خانوادمو اصلا الزام ب خریدهای فرعی و فلان نمیکنم مثلا من عمرا سرویس نقره ای تزیین خونه بخرم من میگم اوتی که شعور دور از جون نداشته باشه تو کل دنیا رو ببر خونش بهونه میاره ولی اونی که شعوز داره درک میکنه یهرخال گرونیه پدرشم چند تا بجه هم داره الان خقوق ها هم کفاف نمیده و...

آره خانواده منم همینطور و به همین دلیلی که گفتی ولی واقعا ب حرف مردم کاری نخواهم داشت و خانوادمو اصل ...

راستش من دوس دارم يكم از پول جهيزيه باقي بمونه بزنيم به زندگي مشترك 

خونوادم ميگن نه ما بجاي اينكه پول رو بديم اقاي داماد بزاره تو جيبش ميديم به وسيله خوب كه تو چشم باشه

من نخوام تو چشم باشم كي رو ببينم؟

راستش من دوس دارم يكم از پول جهيزيه باقي بمونه بزنيم به زندگي مشترك  خونوادم ميگن نه ما بجاي ا ...

میدونم چی میگی ولی قانع کردن خانواده های ایراتی سخته تو این موارد.....فقط هم از این رسم و رسومات تجملاتی ما ایرانیا داریم بلد نیستیم راحت زندکی کنیم

میدونم چی میگی ولی قانع کردن خانواده های ایراتی سخته تو این موارد.....فقط هم از این رسم و رسومات تجم ...

شما كدوم شهرين؟

رسم دارين كه مقداري از جهيزيه رو پسر بخره؟

شما كدوم شهرين؟ رسم دارين كه مقداري از جهيزيه رو پسر بخره؟

ما سیستان هستیم....بستکی داره نهایتش ی تلویزیون و فرش و لحافی اگر خواستن میارن بقیه دختر

ما سیستان هستیم....بستکی داره نهایتش ی تلویزیون و فرش و لحافی اگر خواستن میارن بقیه دختر

من تبريزم

اينجام نهايتا اگه مادر شوهر دوس داشت يه دست رخت خواب ميده