2777
2789

۲ تا جای خالی برای علوم هست میشه کمک کنین 

الف ) ورزشکاران تیم ملی جودو برای تکمیل جدول مسابقات باید با کمک ترازوی .............وزن کشی شوند .

ب) یک شیمی دان بزرگ در آزمایشگاه خود وزن یک دانه ی بسیار ریز شکر را با ترازوی .............. اندازه می‌گیرد. 

پ) چوب را با چه ترازویی اندازه می‌گیرند؟ 

ج ) نام ترازوی میوه فروشی چیست ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترازوی دیجیتال 

ترازوی آزمایشگاهی 

چوب ترازو صنعتی، باسکول 

ترازوی مغازه ها، قپان

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

حتماً 😊 در اینجا پاسخ‌های کامل جاهای خالی را می‌بینی:

الف) ورزشکاران تیم ملی جودو برای تکمیل جدول مسابقات باید با کمک ترازوی انسانی (یا ترازوی حمامی / ترازوی وزن‌کشی بدن) وزن‌کشی شوند.
👉 پاسخ: ترازوی انسانی

ب) یک شیمی‌دان بزرگ در آزمایشگاه خود وزن یک دانه‌ی بسیار ریز شکر را با ترازوی دقیق آزمایشگاهی (ترازوی دیجیتالی یا ترازوی حساس) اندازه می‌گیرد.
👉 پاسخ: ترازوی دقیق یا ترازوی آزمایشگاهی

پ) چوب را با ترازوی باسکول اندازه می‌گیرند (زیرا چوب حجم و وزن زیاد دارد).
👉 پاسخ: باسکول

ج) نام ترازوی میوه‌فروشی ترازوی قپان یا ترازوی دیجیتال فروشگاهی است.
👉 پاسخ: ترازوی قپان (در قدیم) یا ترازوی دیجیتال (در زمان امروز)

🔹 خلاصه پاسخ‌ها:الف) ترازوی انسانی
ب) ترازوی دقیق (آزمایشگاهی)
پ) باسکول
ج) ترازوی قپان (یا دیجیتال)

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿

الف) ورزشکاران تیم ملی جودو برای تکمیل جدول مسابقات باید با کمک ترازوی دیجیتال (یا دقیق) وزن‌کشی شوند.

✅ ب) یک شیمی‌دان بزرگ در آزمایشگاه خود وزن یک دانه‌ی بسیار ریز شکر را با ترازوی حساس (یا ترازوی دقیق آزمایشگاهی) اندازه می‌گیرد.

✅ پ) چوب را با ترازوی باسکول وزن می‌کنند.

(برای چوب‌های سنگین یا الوار از باسکول استفاده می‌شود.)

✅ ج) نام ترازوی میوه‌فروشی چیست؟

ترازوی قپان یا در حالت امروزی ترازوی دیجیتال میوه‌فروشی.

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲