2777
2789
بخدا خیلی قانعم . همسرم هم خیلی خوبه و همراهی میکنه همش یسره کار میکنه ک بیشتر درآمد باشه و بمن فشار ...

خواهر جان حراي دل من و زدي

منم مثل خودتم

براي منم هيچچچچچچچچچ كاري نكردن

تازه روز خواستگاري ميوه شيريني هم خودم خريدم

ظرف و ظروف و مبلم خريدم و ...

براي آبرو داري

باباي منم بي خياله فقطططططططط فكر پسراشه

تازه اردم ميده

دركت ميكنم

حق داري

منم ميگم چرا بچه دار شدين با اين وضعيت

شانس اوردم شوهرم خوبه و يه شغلي دارم وگرنه بيچاره بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر جان حراي دل من و زدي منم مثل خودتم براي منم هيچچچچچچچچچ گاري نكردن تازه روز خواستگاري ميوه ...

دقیقا مثل منی. منم خیلی کمک میکنم . بیچاره مادر بزرگم کلی به مادرم کمک کرد واسه خواستگاری و بهش پول داد اما سالی یبارم زورش میاد به مادر خودش که مادر بزرگمه ز بزنه. درسته پدرم زندگی معمولی و تقریبا بی پولی برای مادرم درست کرده اما نباید محبتش به من که بچشم کم کنه. انگار نه انگار اولین بچشم و عقد کردم. من بخدا قانعم در حدی که خودم پولشو بدم هم تیکه بارونم میکنه. خدا بخیر کنه. یبارم اگه از جیب بده . دفعه دیگه میگم من میدم میگه من 15 تومن پول میوه دادم فلان روز . بخدا شوهرم ی دونه میوه هم نمیخوره تهش خودش میخوره. چون من ک نیستم خونه ک بخورم. خودش میخوره میگه فلان چیز خریدم. دق کردم

دقیقا مثل منی. منم خیلی کمک میکنم . بیچاره مادر بزرگم کلی به مادرم کمک کرد واسه خواستگاری و بهش پول ...

چه شرايط بدي

من اين مشكل و ندارم كه بد رفتاري كنن يا شوهرم و دعوت نكنن و ...

ولي من خودم خيلي هزينه ميكنم

عزيزم ايشالاه زودتر بري خونه خودت

منم خدا كمكم كنه برم

چه شرايط بدي من اين مشكل و ندارم كه بد رفتاري كنن يا شوهرم و دعوت نكنن و ... ولي من خودم خيلي هزين ...

جلوی شوهرم احترام میزارن و هی پذیرایی میکنن. پشت سر بمن میگن زود ب زود نیار راحت نیستیم و... مامانم اخلاقای خاصی داره ک خیلی بده . اصلا هم متوجه رفتاراش با من ک دخترشم و همه جوره براش خوبی کردم نیست. جلوی اون نمیگه اگه بگه ک دیگه قهر و ... میشه.من درک میکنم دستشون نیس اما میگم دیگه رابطه هارو کامل قطع نکنید و قانون نزارید حتما ماهی یبار. میگم اگه مادرشوهرم و قوم شوهرم نفهم هستن، شماها نباشید دیگه. ایشاالا بریم سر خونمون بهتره فکر کنم . هرچند باز میترسم برم خونشون پشت سرم حرف بزنن. ایشاالا توام بری سر زندگیت عزیزم راحت شی 

ايشالا ميري خونه خودت راحت ميشي از اعصاب خوردي

مرسی امشبم دعوا کزدت با من خدا ازشون نگذره ،هم از مادرم هم خواهرم ،هم مسخرم کردن هم فحش دادن ب شوهرم ،منم با گریه بهش ز زدم و گفتم،اونم گفت باید زودتز عروسی کنیم و تحمل نداره،برام دعا کن،ممنونتم

لیسا جهازتو داری بفرستی برام؟

نه ندارم یعنی اصن نمیدونم کجا مونده ولی من ی لیست از اینترنت پیدا کردم خیلی چیزاشو حذف کردم رسیدم به چیزی که میخوام شاد بگم بالای 50 درصد از لیست اینترنت حذف شد الانم همه تعریف جهیزیمو میکنن 

من خریدم.اکثرارنگ سفیده.برقی چیزای لازم بخرین.چیزای که بیشتربکارمیره بهتر بگرین قشنگ که زیبایی به بده خونه.امابرقیا بعضیاشون زیادبکارنمیاد.قیمت مناسب بگرین.اگرچه من همشون بهترین گرفتم.قبل این گرونیا بوده.

تزیینات که هیچی نگرفتم.فوق گلدون.تابلو شمع زیادی شلوغ میشه.ازخونه شلوغم دوست ندارم