بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا....میدوتی عذر میخوام اکثرا جشم و هم چشمیه ....مثلا من خودم ی زمانی بخوام جهیزیه بگیرم میگم وسایل کمتر جمع و حور کردن و تمیز کردنش واسه خودم راحتتره از شلوغی و وسایل اضاف خوشم نمیاد...بعدشم ی حد تعادل رعایت بشع اول زندگی لازم نیست یخچال اندازه اتاق پذیرایی گرفت بعدش دو نفر پیشرفت میکنن کم کم عوض میکنن
منم اين نظر رو دارم ولي متاسفانه خونوادم اينجوري نيستن البته بخاطر محيط تشريفاتي و حرف در بيا ...
آره خانواده منم همینطور و به همین دلیلی که گفتی ولی واقعا ب حرف مردم کاری نخواهم داشت و خانوادمو اصلا الزام ب خریدهای فرعی و فلان نمیکنم مثلا من عمرا سرویس نقره ای تزیین خونه بخرم من میگم اوتی که شعور دور از جون نداشته باشه تو کل دنیا رو ببر خونش بهونه میاره ولی اونی که شعوز داره درک میکنه یهرخال گرونیه پدرشم چند تا بجه هم داره الان خقوق ها هم کفاف نمیده و...