2777
2789
پسر من كه صبحانه فقط تخم مرغ يا تخم بلدرچين ميخوره اونم كه ضرر داره هرروز بدم يه روز تخم بلدرچين ميد ...

دخترم فقط حلواششکری نمیدونم چرا انقد دوست داره. حتی یمدت ندادم ک مجبور بشه چیزه دیگه بخوره ک بیفایده بود 

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا بچه منم توی هفت کیلو مونده نه شیر درست حسابی میخوره نه غذا امشب واسش زرده تخم مرغ و سیب زمینی له کردم با هزار ترفند هفت هشت قاشق دادم بهش بعد لحظه ای که توی دلم خوشحال بودم یهو همه رو آورد بالا میخواستم بزنم زیر گریه شبیه مارمولک شده بیچاره

پدر عزیزم ،مهربانم،هیچ گاه از خاطرم نمی‌روی و هیچ گاه از دوست داشتنت دست نخواهم کشید...
چقدر باید داد بهش و طعمش چجوریه دختر منم پنج سالشه

ب من گفت روزی یه قاشق بده ولی پسرم گاهی جای اب میخوره اصلا مزه. بدی نداره فقط یکم بو داره بزار یخچال سرد بشع قایل خوردن راحت مثل اب

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

اول از همه اینکه بچه باید از غذا خوردن احساس لذت کنه اگر بهش سخت بگیرین غر بزنین یا ناراحت باشین و بهش نشون بدین که واستون یه معضل شده او هم متقابلا رفتارش درست نخواهد شد, دوما اینکه من شنیدم غذا رو به اشکال فانتزی و جذاب تزیین کنین مثلا اشکال مختلفی که توی نت سرچ کنین میاره و کودک رو تشویق به غذا خوردن میکنه ....خودتون هم از اون غذا بخورین و بهش نشون بدین چقدرخوشمزه است براش آواز بخونین و با بازی غذا رو بهش بدین خلاصه خودتون رو همیشه بذارین جای اون ...ماهم باشیم دوست نداریم به زور غذا دهنمون کنن  و اینکه من یه جا خوندم معمولا بهتره بچه های بدغذا رو صبر کنین گرسنه که بشن خودشون میان سراغ شما و سراغ غذا اگه بازم اینکار رو هم نکردن دیگه چاره ای جز دکتر بردن نیست

ببخش طولانی شد 😊 

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
خوب طبعش اينجوريه بزرگتر بشه درست ميشه همون چيزايي كه ميدوني ميخوره واسش جدا درست كن كه گرسنه نمونه

مثلا یبار ماهی خورد منم هفته بعد دوباره درست کردم لب نزد کلا خیلی بی اشتهاس . غذاها و خوراکی هارو اصلا امتحان  نمیکنه ک مزشو بدونه

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
وای خدا بچه منم توی هفت کیلو مونده نه شیر درست حسابی میخوره نه غذا امشب واسش زرده تخم مرغ و سیب زمین ...

هفت هشت تا قاشق غذا خوري؟؟؟؟هفت هشتا قاشق تخم مرغ وسيب زميني سنگينه بايد كمتر بهش ميدادي چون كم اشتها هم هست يهو كه نميشه معدشو گشاد كرد معلومه پس ميزنه

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
اره خارج طبابتاشون خیلی عاقلانه تراز طبابتای ماست واکثرا هم به روش سنتی ماعمل میکنن اما ما...

اوووف پدرم در میاد اصلا دارو نمیدن ب راحتی برای یه عفونت صد مدل ازمایش میگرن تا مطمین بشن بعد یه انتی بیوتیک ضعیف میدن . ویروسی ک باشه اصلا دارو نمیدن میگن خوب میشه

منم مث تو

ولی بچم یک سالشه

و پیر شدم

نمیدونم چر ا نمیخوره

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
اوووف پدرم در میاد اصلا دارو نمیدن ب راحتی برای یه عفونت صد مدل ازمایش میگرن تا مطمین بشن بعد یه انت ...

کاش ایرانیا میفهمیدن واینقدربااین داروهای شیمیایی مردمومریض نمیکردن بیشتر