2777
2789
اوووف پدرم در میاد اصلا دارو نمیدن ب راحتی برای یه عفونت صد مدل ازمایش میگرن تا مطمین بشن بعد یه انت ...

دکتر منم همینجوره

میگما مکمل هم نمیدن درسته؟

کجایی عزیزم؟

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
مثلا یبار ماهی خورد منم هفته بعد دوباره درست کردم لب نزد کلا خیلی بی اشتهاس . غذاها و خوراکی هارو اص ...

نبايد برات معظل باشه سعي كن با بازي بدي بخوره يا مثلا سرش رو به تلويزيون يا گوشي گرم كني بعد غذا بگذاري دهانش سيب زميني سرخ كرده كه همه ي بچه ها دوست دارن براش درست كن

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه اینکه بچه باید از غذا خوردن احساس لذت کنه اگر بهش سخت بگیرین غر بزنین یا ناراحت باشین و ب ...

گریه میکنه میگه گشنمه میبرم جلو یخچال تک تک اسم میبرم میگم چی مخای میگه هیییچی. پلو ک درست میکنم فقط برنج سفید بدون هیچی. ولی وقتی مهمون داریم خوب عذا میخوره. 

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

حلواشکری چون شیرینه دلشو میزنه نده  اشتهاشم ازبین میره...بهش باید مقوی غذابدی..ببین صبحونه بهش تخم بلدرچین بده حتی شده یدونه ۵برابر تخم مرغ خاصیت داره!سوپشو با بلدرچین درست کن خیلی بچه خوب وزن میگیره...بعد ناهار بهش بستنی وانیلی بده بعدش سیب زمینی سرخ کن بده همه بچه ها عاشق سیب زمینی هستن بعد وعده ناهاررو درست کن بده...میان وعده یکم نونو بزن به ماست یا شیره انگور بده دستش...راه حل دیگه بذهنم نمیرسه

💝😍عشق واقعی پیدا نمیشه،ساخته میشه😍💝
گریه میکنه میگه گشنمه میبرم جلو یخچال تک تک اسم میبرم میگم چی مخای میگه هیییچی. پلو ک درست میکنم فقط ...

همیشه مهمون دعوت کن

منم در خدمتم  

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
نبايد برات معظل باشه سعي كن با بازي بدي بخوره يا مثلا سرش رو به تلويزيون يا گوشي گرم كني بعد غذ ...

اره یمدت سیب زمینی سرخ کرده میخورد دوست داش . باورتون میشه الان ک دوسالو ۵ماهشه تازه تخم مرغ ابپز میخوره بدون زرده 

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
حلواشکری چون شیرینه دلشو میزنه نده  اشتهاشم ازبین میره...بهش باید مقوی غذابدی..ببین صبحونه بهش ...

مرسی گلم حتما امتحان میکنم ولی نونو خالی میخوره 🤣🤣🤣🤣شده ما غذا خوردیم این نشسته نون خشک خورده😁😁

اره یمدت سیب زمینی سرخ کرده میخورد دوست داش . باورتون میشه الان ک دوسالو ۵ماهشه تازه تخم مرغ ابپز می ...

چقدر سخت ميگيري بذار همون سفيدرو بخوره،برنج سفيد هم هميشه كنار غذاتون باشه كه بخوره هي هم ازش نپرس چي ميخوري يا نه بدتر دلزده ميشه باور كن خودش كه عقلش برسه همه چي ميخوره

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
هفت هشت تا قاشق غذا خوري؟؟؟؟هفت هشتا قاشق تخم مرغ وسيب زميني سنگينه بايد كمتر بهش ميدادي چون كم اشته ...

آره واقعا بعد خودمو لعنت کردم که کاش کمتر میدادم که همون سه چهار قاشق هم توی معدش میموند 

پدر عزیزم ،مهربانم،هیچ گاه از خاطرم نمی‌روی و هیچ گاه از دوست داشتنت دست نخواهم کشید...
 دکتر منم همینجوره میگما مکمل هم نمیدن درسته؟ کجایی عزیزم؟

سوئدم.

ن بابا هیچی نمیده میگه حالش خوبه.☹

بدبختی هروقت مریص میشه تا میبرم بیمارستان اونجا شنگول میشه دکترم تا میاد میبینه میگه این ازمنم بهتره هیچی دیگه دست ازپا درازتر میام خونه

سوئدم. ن بابا هیچی نمیده میگه حالش خوبه.☹ بدبختی هروقت مریص میشه تا میبرم بیمارستان اونجا شنگول می ...

بهشتی 

کلن منظورم مکمل آهن و ایناس

چقدر سخت ميگيري بذار همون سفيدرو بخوره،برنج سفيد هم هميشه كنار غذاتون باشه كه بخوره هي هم ازش نپرس چ ...

مرسی چقد اروم شدم . فقط کم عذا ک میشه یبوستم میگیره . در عوض پسرم اشتهاش ماشالله خوبه ولی چاق نمیشه☹

مرسی چقد اروم شدم . فقط کم عذا ک میشه یبوستم میگیره . در عوض پسرم اشتهاش ماشالله خوبه ولی چاق نمیشه☹

اکثرن دخترا توی خوراک و خاب لوس ترن

بهشتی  کلن منظورم مکمل آهن و ایناس

اهن اصلا نداد فقط ویتامین دی.  یه مدل شیر هس ک توش یسری مکملا هس ممیگه ازاون بدم ک دخترم نخورد

ولی ایران ک بودم پسرم خییییلی مریض میشد دوبار بیمارستان بستری شد . همیشه انتی بیوتیک های خیییلی قوی میخورد کلا کلافه ده بودم. اومدم اینجا چندبار مریض شدم بردم هیچی ندادن گف خوب میشه منم درمانای خانگی کردم شکر خدا الان دیگه دارو نمیخوره