2777
2789
عنوان

درمان قطعی پنیک

73 بازدید | 15 پست

دوستان همسرم پنیک میشه توروخدا هرکسی میدونه درمانش چیه یا دکتر خوب می‌شناسید در زمینه پنیک تخصص داره و قطعی پیشش جواب میگیری بهم معرفی کنید ممنون میشم از لطفتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متاسفانه خالم دچارشه ی پسر بچه هم داره که هر بار از ترس زهر ترک میشه اگه راه درمانش هست ممنون می ...

از اسی هم پرسیدم جواب نداد تو اون شرایط چیکار میکنی عزیزم؟بگو راه حل بگم

از اسی هم پرسیدم جواب نداد تو اون شرایط چیکار میکنی عزیزم؟بگو راه حل بگم

من چیکار میکنم یا خالم خودشو رو زمین میکشه و داد میزنه خفه شدم خفه شدم اوایل میفهمید الان اصن نمیفهمه گاهی خم کامل بیهوشه

تو ا ن شرایط چیکار میکنه تو واسش چیکار میکنی چه حرفایی میزنه یا میزنی؟

ببینید شوهرم از بعد کرونا درگیر این بیماری شده و نصف الپرازولام نیم مصرف میکنه ولی حالش بد میشه یعنی میگه سر و کله م یجوریه پاهام و دستام رو ماساژ بده بیشتر شب ها حالش بد میشه

از محیط بسته و اسنسور و حموم و سرویس بهداشتی و ترافیک و محیط بیمارستان ...میترسه استرس میگیره میگ دارم پنیک میشم ببینید پنیک نمیشه ینی دائم میگ اگ پنیک شم همه چیو ا بین می‌برم انقد که سخته براش کارش کامپیوتره خیلی خواب سبک و حساسی داره

من چیکار میکنم یا خالم خودشو رو زمین میکشه و داد میزنه خفه شدم خفه شدم اوایل میفهمید الان اصن نمیفهم ...

فکر کردم شما خدای نکرده میشی خب اگه نزدیک بودی اصلاااا بهش نگو اروم باش تو خیلیییی خونسرد انگار هیییچی نشده دستشو بگیر اروم بهش بگو مثل من نفس بکش ۴ بار از بینی نفس بکش که اونم بکشه بعد ۷ ثانیه نفستو نگه دار بعد ۸ بار از دهان نفس بکش(تو کامل باید خونسرد باشی اگه نه اون رعایت نمیکنه چون اون نمیدونه فکر میکنه داره میمیره تو که میدونی اون نمیمیره ) بعد یه لیوان اب خنک حتنا خنک باشه بده یکم یکم بخوره یک دفعه نخور چون ضربان قلبش باز میره بالا بعد از اون محیط دور بشین اگه تو خونه برین حیاط اگه توخیابون برین تو یه مغازه بشین ...بعد بگو چه صدهایی که میشنوه رو بگه بعد بهت....بعدش مهمتر از همه اینکه تو روزای عادی که پانیک نشده واسش توضیح بده که این یه حس گذراست و هیچ کی با این حس نمیمیره فقط همچین حسی تو ۱۰ دقیقه سراغت میاد که باید درست مدیریت بشه البته به کسی که کنارش هست هم خیلی ربط داره اصلا نباید بهش بگه اروم باش هیچی نیست کامل خونسرد چون قرار نیست اتفاقی بی افته

فکر کردم شما خدای نکرده میشی خب اگه نزدیک بودی اصلاااا بهش نگو اروم باش تو خیلیییی خونسرد انگار هییی ...

نه من اصن کنارش نیستم میگم ی پسر کوچیک داره شوهر هم نداره گاهی پیش پسرش اونجوری میشه گاهی هم مادربزرگ و خالم پیششون هستن

نه من اصن کنارش نیستم میگم ی پسر کوچیک داره شوهر هم نداره گاهی پیش پسرش اونجوری میشه گاهی هم مادربزر ...

خب باید به پسرش یا کسی که کنارش توضیح بدی و حتی به خودش توضیح بدی من دوستم تنها بهش آموززش دادم الان که اونجوری میشه میگه تو یک دقیقه حالمو خوب میکنم زود حواسمو پرت میکنم با خودم میگم این یه احساس زود گذر که ذهنم داره میسازه چیزی نمیشه فقط فکز میکنم حالم بد آب میخورم تمرین تفنس و میکنم (ضربان قلب و میاره پایین ۴ بار از بینی نفس کشیدن ۷ ثانیه نگه داشتن نفس ۸ بار از دهان تنفس کردن)بعد اّ خنک میخوره از محیط دور میشه چون تنها بهش گفتم اهنگ پلی کنه

این درمانش میکنه؟

اره فقط روزای عادی بهش توضیح بده که اون شرایط زود گذر که مغز خودش میسازه بگو باهات همکاری کنه و حال اون لحظه تو و حالت صورت تو خیلیییب تاثییر داره چون همسرت فکر میکنه خدای نکرده داره میمیره تو که میدونی چیزی نمیشه پس عادی باش عزیزم چند بار پانیک بشه حالش خوب بشه زود از سرش می افته

این بعضی وقتا کلا بیهوش میشه اصن هیچی نمیفهمه انگار که مرده

چون اطلاعات کافی نداره  خودش خودشو تو اون حالت میزاره بی هوش نمیشه خودش وانمود میکنه چون بعد بی هوشی پس لزوما باید آسیب ببینه ولی نمیبینه دیگه اوکی بلند میشه چون اصلا پنیک همه ساخت ذهن دیگه براش روشن سازی کنین که خودت میسازی همه تظاهر و هیییچ چیزی قرار نیست بشه پس اون ۱۰ دقیقه رو یجورایی کمتر نقش بازی کن