2777
2789
اکثرن دخترا توی خوراک و خاب لوس ترن

خیییلی

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من سه سال وچهار ماهشه وزنش دوازده کیلو منو سر هر وعده غذا دق میده خیلی کم اشتهاست😣😣😣😣😣

وااای خیلی بده بچه بزرگ بشه ادم میگه راحت میشه برعکس میشه

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
اگه با هم اول به عروسکاش عذا بدین و یا ازادش بزاری خوش بخوره چی

اصلادنمیشه تشخیص داد چی دوست داره هر روز یه مدله😞

وااای خیلی بده بچه بزرگ بشه ادم میگه راحت میشه برعکس میشه

پسر من از اولم همین بود از اول مشکل داشتم با شیر خوردنش بعد که بزرگتر شد از غذا و دارو خوردن فراری بود الانم که سر هر وعده غذا باید با هزهر دوز وکلک دو تا قاشق غذا بهش بدم حدیدا به حال خودش گذاشتمش از این لاغرتر نمیشه .یه تیکه استخونه با یه روکش پوست

پسر من از اولم همین بود از اول مشکل داشتم با شیر خوردنش بعد که بزرگتر شد از غذا و دارو خوردن فراری ب ...

همین پیشنهاداتی ک دوستان دادن شما هم عملی کن شاید جواب داد. مث عرق یونجه . سویق و سه شیره

گریه میکنه میگه گشنمه میبرم جلو یخچال تک تک اسم میبرم میگم چی مخای میگه هیییچی. پلو ک درست میکنم فقط ...

این وروجک که دختر منه.فقط هر وعده 6 قاشق مرباخوری برنج سفید میخوره .اونم با هزار تا سرگرمی 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
این وروجک که دختر منه.فقط هر وعده 6 قاشق مرباخوری برنج سفید میخوره .اونم با هزار تا سرگرمی 

هههههه پس همزادشم پیدا شد

گریه میکنه میگه گشنمه میبرم جلو یخچال تک تک اسم میبرم میگم چی مخای میگه هیییچی. پلو ک درست میکنم فقط ...

خب اینکه فقط براش نام ببرین که اونم ترعیب نمیشه ....ببینید احتمالا زمانی که مهمون دارین ظاهرا فعالیتش بیشتر میشه که میشینه عذا میخوره یا اون سفره ای که توش پراز عذاهای خوشمزه و رنگارنگه به وجد میارش ? 

پس این بازی رو باهاش بکنین شاید جواب داد مثلا سفره رو پهن کنین عروسکهاش رو دور سفره بنشونید و براشون عذا بیارین و بهش بگین بیا مهمون بازی و شاید واسش جالب باشه و به این بهونه عذا بخوره

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم