2777
2789

با این مورد نمیتونم کنار بیام چون میگه باید مثل امروزی ها لباس نپوشی مثلا کوتاه یا جلو باز نباشه فقط شال و روسری سرت باشه 

ایراد بزرگیه و قطعا بعدا به خاطرش افسرده میشم ولی نکات مثبتش هم هست خیلی به هم میایم تو باقی موارد چی کار کنم به نظرتون بعدا کوتاه میاد

من دوست دارم مثل اکثریت باشم سنم کمه از الان جوونیمو حیف کنم لباس پوشیده بپوشم مثل مامان بزرگ ها نمیشه ولی دوستش دارم پسره رو

یه حلقه هم قراره بریم مشاوره ولی نمیدونم چی بشه تجربیات شما رو هم میخوام

خیلیا رو دیدم بعدنا عوض شده نظرشون ، مممکننننه بعدا کوتاه بیاد .ولی اگه نیاد چی؟؟؟؟من یکی ک نمیتونم خلاف میل و سلیقم حجاب کنم حتی ب مصلحت

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این موردی که گفتی اتفاقا یه مسئله خیلی مهم هست تو زندگی و مشکل ساز میشه

بعید هم هست بعدها نظرش تغییر کنه

کسی که میاد جلو باید شما رو اونجور که هستی بپذیره نه که بخواد تغییرت بده

ی چیزی بگم این موضوع برای دختر عموم پیش اومد شوهرش گفت باید چادر بزاری و اینجوری و اونجوری. بعد ازدواج دخترعموم چون خیلی باسیاست هست دیگه شوهرش گیر نداد واقعا. شاید اوایلش اونجوری میگن چون میترسن.

حالا باز نمیدونم این چیزی بود که من دیدم

بعداً به مشکل وتنش برمیخوری توی طرز لباس پوشیدن هردونفر هم عقیده باشند عالیه در غیر این صورت هردو اذیت میشید هرکدوم به نحوی

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

نه خیای هم خوبه

تعصب به اندازه

جای تعجب داره، مردهای این دوره رو خواهرشون هم تعصب ندارن

متاسفانه بیشترش هم بخاطر خوردن مرغهایی مه سرتاسر از هورمون زنانه هست

خوک پرندگان هست مرغ

مردها را بی غیرت میکنه

کمتر باید بخورن

که بخاطر شرایط اقتصادی وگرانی گوشت

، غذای اصلی مردها هست

بنظرم ازدواج نکن عزیزم چون درجه شعورت کمه هنوز ب عقل همسر داری نرسیدی میزنی اونم بدبخت می‌کنی حالا با حجاب ها شدن چوب کبریت قدیمی بدبخت مادر بزرگ 

ازدواج کنی زندگی هر دوتون سیاه میشه هم اون با بی اعصابی سر حجابت هم تو سر گیر دادناش

نمیخواد که حتما مثل مامان بزرگا  لباس بلند وخیلی گشاد بپوشی.لباسای پوشیده وشیک وامروزی زیاده...البته اگر به میل خودت نباشه بعدا باعث بحث ودلخوری خواهدشد..خودت دودوتا چارتا کن ببین خصوصیات خوبش چقدر زیاده ایا ارزشش رو داره که به خاطرش یکم پوشیده تر بگردی؟ 

پارسا پسرمامان😍

بستگی به خودت داره

من شخصا نمیتونم پوششم رو به خاطر یکی دیگه تغییر بدم اگر هم بدم باز برمیگردم به اون چیزی که بودم

چون ذاتا از دستور گرفتن و تغییر کردن به خاطر یکی دیگه بدم میاد

همچنان امیدوار