2777
2789
عنوان

بااين اضافه وزنم چه كار كنم هركي راهكار داره بگه ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 161 پست

من از رو تجربه میگم هیچکس جز خود آدم نمیتونه لاغرش کنه من یکسال همش به همه التماس میکردم توروخدا بیاین بریم پیاده روی؛توروخدا نزارید من غذا زیاد بخورم.

ولی جز خودم هیچکس نتونست کمکم کنه.

من به دکتر اعتقادی ندارم(البته با احترام به تمام کسایی که دکتر میرن) چون هرکسو دیدم دکتر رفته یا باشگاه بعدش چاق شده.

دکترا که از شرایط اقتصادی شما خبر ندارن؛نمیدونن شما امروز تو خونتون چی دارین چی ندارین بعدشم فقط میگن برنج نخور نون نخور بعدش که رژیمتت تموم شد شروع به خوردنش کنی باز بخدا چاق میشی ولی خودت اگه کم کم لاغر کنی به مرور زمان معدت کوچیک میشه و کاهش وزنت با ثبات تره

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 
سلام برات درخواست دوستی دادم بیا راهنماییت کنم خصوصی  من دقیقا شرایط تو رو داشتم الان نرمالم ت ...

لطفا همینجا بگو ما هم استفاده کنیم.

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا خیلی خوبه که  شوهرت الکی میخواد بهت گیر بده  با دو تا بچه خیلی خوبه که اندامت&nb ...

شوهرم زیاد فیلم خارجی و انچنااااانی نگاه میکنه صدرصد منو با داف های فیلما مقایسه میکنه که اینطور ی میگه دا...

لعنت بهشون😞

🦄you're the most expensive  thing that I have 
عزیزم حتما یه دکتر برو یه چیزی تو بدنت کم میشه که اینجوری اشتها میگیری من ازمواد قندی متنفرم ولی موا ...

اخه من امپول دپو هم زدم میگن اشتهارو زیاد میکنه

اخه از وقتی شیر میدم دلم میخاد فقققققط شیرینی جات بخورم از وقتی شیر میدم اشتهام۳برابر شده و نمیتونم ...

اخی اره دیگه اگه بتونی خودتو نگه داری و با چیزای دیگه مشغول کنی احتمالن لاغر میشی. من یه مدت پسرم بد خواب  و بهانه گیر شده بود و کلا وقت واسه خوردن ناهار وشام نداشتم و این باعث شده بود هر هفته یه کیلو کم میشدم. ولی الان دیگه خوبه و منم ثابت موندم و اگه رعایت نکنم میرم بالا 

امیدی هست چون خدایی هست  
شوهرم زیاد فیلم خارجی و انچنااااانی نگاه میکنه صدرصد منو با داف های فیلما مقایسه میکنه که اینطور ی م ...

ای بابا چه بد😔 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اگه تغذیت درست نباشه بچه از استخونات تغذیهدمیکنه

ندیگه میخام شیرمو ندم بهش 

پسرمم شیر خشکی بود

دخترمم۶ماه خورده دیگه کافیه

هم دندونام خراب میشه همم چاق میشم

با اینکه دلم نمیاد اما مجبورم

عزیزم وزنت از قدت کمتره،و چون قدت بلنده الان عالی هستی

نمیدونم چرا اینطوری میگه

گاهی ک حالش خووووبه میگه عالی هستی 

گاهی هم میگه این چه وضعیه داری بشکه میشی من خوشم نمیاداااا

(((میگن حرف هایی ک تو عصبانیت زده میشه واقعی ترین نظر ها در مورد شماست))😔😔😔😔

شوهرم زیاد فیلم خارجی و انچنااااانی نگاه میکنه صدرصد منو با داف های فیلما مقایسه میکنه که اینطور ی م ...

عزیزم تو وزن تناسب اندامت مناسبه کاملا.

اما وزن زیباییت باید سه چهار کیلو کم کنی. 

نمیدونم چی بگم واقعا...چرا بعضی مردا انقد ناشکرن آخه...

یه زن عین دسته گل خوشگل و خوش اندام داری که با کلی سختی دو تا بچه ماه بهت داده، دیگه چی میخوای دیگه اه...

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
عزیزم تو وزن تناسب اندامت مناسبه کاملا. اما وزن زیباییت باید سه چهار کیلو کم کنی.  نمیدونم چی ...

....راحت باردار شدم 

ویار نداشتم اصلاااا

خندون و راحت بودم

حموم‌روزانم سر جاش بود

راحت سزارین کردم...

بچه دومم هم همینطور خدارشکر

اگه منم عین خیلیا ویار داشتم یا استراحت مطلق بودم اونوقت شوهرم قدرمو میدونست...