2777
2789
عنوان

بااين اضافه وزنم چه كار كنم هركي راهكار داره بگه ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 161 پست
ماشالا

چون من یکسال پیش این موقع58کیلو شدع بودم بخاطر اینکه همزمان دانشگاه و سرکار میرفتم میخواستم حفظ کنم وزنمو که شوهرم نمیزاشت امسال 70کیلوام

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه خانمهايي كه دوست دارن مثل مدلها بشن 

بذارين از خودم بگم و كمكتون كنم

من قبل از ازدواج هميشه در حال رژيم و دكتر رفتن بودم ياشگاه هم ميزفتم ولي لاغر نميشم چاق هم نبودم قدم ١٦٧ و وزنم ٦٤ اينا بود ولي هميشه از خانمهايي كه باربي و خوش هيكل و ورزشكاري بودن خوشم ميومد نه از اين لاغرايي كه بدنشون شب و افتاده اس نه از اون مدلا دوست نداشتم 

هميشه واسم ارزو بود ولي يه روز يه پيج تو اينستاگرام ديدم كه عكساي قبل و بعد شاگرداشو زده بود با كلي تفاوت و بدنهاي بعد از لاغري عالي و ورزيده بودن منم به مربي پيام دادم و ديگه اين شد كه برنامه گرفتم و در عرض ٦ ماه بدنم شبيه بدن مدلها شد با ورزش ورژيم واقعا عالي بودم شدم ٥٢ ولي ٥٢ كه عضله بود 

اون موقع نامزد بودم بعد از اون عروسي كردم و همون مدلي بودم و مراقب رژيمم و ورزش تا اينكه باردار شدم تو بارداريم تا ٦ ماهگي به كسي ميگفتم باردارم باورشون نميشد چون معلوم نبود ولي بعد از ٦ ماهگي يهويي چاق شدم ولي اضافه وزنم خيلي زياد بود تو ظاهر اونقدر نشون نميداد كه وزنم انقدر رفته بود بالا حدود ٣٠ تا ٣٥ كيلو اضافه كردم

بعد از زايمان باز با مربيم در ارتباط بودم و بعد از ١ ماهگي پسرم ازش رژيم گرفتم و برنامه ورزشي اينم بگم كه شير نميدادم و زايمانم طبيعي بود 

الان كه پسرم ٨ ماهشه وزنم ٥٧ ولي بايد ٥٥ باشم و باز هم مثل قبلنم شدم و واقعا هپي هستم 😍

اون قدش۱۸۵هست و وزنش۸۳

پس تقریبا لاغره ببین عزیزم خانمای قد بلند که هیکلشون هم رو فرم باشه خیلی تو چشمن اصطلاحا پسرا میگن شاسی بلند! و معمولا مردای خیلی هیکلی و درشت باید کنارشون باشن احتمالا شوهرت چون خودش لاغره و تو رو فرمی میخواد اعتماد به نفس تورو بکشه که به خودش دلگرمی بده همیییشه کسایی که پایین ترن دست پیشو دارن 

فال تا روت کامل ۱۰۰۰۰ تومان @pishgooitaroot
پس تقریبا لاغره ببین عزیزم خانمای قد بلند که هیکلشون هم رو فرم باشه خیلی تو چشمن اصطلاحا پسرا میگن ش ...

نمیدونم ...

اخه چ لزومی داره اعتماد بنفسمو له کنه اخه

چی گیرش میاد مگه

اونکه دوسم داره اونکه بابای ۲تا بچس

🦄you're the most expensive  thing that I have