ببخشید صریح حرف میزنم بخدا قسم کمرم خیلی باریکه شکمم تخت شده سینه هام۸۰شده از وقتی شیر میدم ...
ای بابا خیلی خوبه که
شوهرت الکی میخواد بهت گیر بده
با دو تا بچه خیلی خوبه که اندامت
خدا چشمای شوهرتو وا کنه بهتر ببینه شما رو
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
عزیزم توکه وزنت نسبت به قدت خوبه بنظرم نباید چاق باشی
تا حالا اصلا چاق نشدم چون متنفرم از چاقی ولی از وقتی به دخترم شیر میدم تمایلم به خوردن شیرینی زیاد شده نمیتونمم جلوی خودمو بگیرم باید شیر خشک بدم بهش تا خودم اشتهام از بین بره
وای خوش بحالتون من۲۱سالمه۲تا سزارین پشت سر هم داشتم ینی پسرم تازه رفته تو۳سال دخترمم۶ماهشه ...
توبا قد ۱۷۷ و وزن ۷۴ که اصلا چاق نیستیییی!!!! البته اگر بتونی ۴ کیلو کم کنی واقعا عالی میشه اندامت اما الانم با این قد و وزن که گفتی خیلی خوبی شوهرا اکثرا همینن شما توجه نکن قد شوهرت چنده؟