2777
2789
عنوان

بااين اضافه وزنم چه كار كنم هركي راهكار داره بگه ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 161 پست
....راحت باردار شدم  ویار نداشتم اصلاااا خندون و راحت بودم حموم‌روزانم سر جاش بود راحت سزار ...

چه خوب که مشکلی نداشتی عزیزم.

منظورم اینه که بارداری و زایمان و بچه دارشدن کلا سختیای خودشو داره و مادر خیلی فداکاریا میکنه برای حفظ و نگهداری بچه ش...مردا باید قدردان چنین زحمتی باشن...

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذاهای شیرین و حاوی شکر را حذف کنید.  مواد کربو هیدراتی مثل برنج، پاستا، نان و سیب زمینی را کم کنید. بیشتر خودتون را با مواد پروتینی (مرغ و گوشت کم چرب، تخم مرغ، حبوبات و لبنیات کم چرب)  و سبزیجات کم کالری مثل خیار، کاهو، هویج و گوجه سیر کنید. سعی کنید حتما میان وعده داشته باشید (میوه، یک لیوان شیر با خرما یا یک بیسکویت ساقه طلایی). یعنی 5 وعده کوچک. اگه میان وعده نداشته باشید خیلی گرسنه میشید و نمی تونید وعده بعدی مقدار غذاتون را کنترل کنید. و به علاوه متابولیسم بدنتون کم میشه.

شب سعی کنید 12 ساعت ناشتا باشید. ببینید صبحانه کی می خورید و 12 ساعت قبلش دیگه غذا نخورید.

حتما 8 لیوان یا بیشتر آب بنوشید.

اگه نمی تونید ورزش کنید یا  پیاده روی کنید، به جاش نیم ساعت تو خونه برقصید هر روز.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من میخوام ارتودنسی کنم یعنی لاغر میشم

خیلی خیلی لاغر میکنه از درد هیچی نمیتونی بخوری

من الان بعد دوسال بازم غذا خوردن برام سخته

ماه های اولم که بستگی بخودت داره ولی من جز ابمیوه و سوپ چیزی نتونستم بخورم چون هم انحراف فک داشتم هم دندونام کج بود درد زیادی تحمل میکردم

چه خوب که مشکلی نداشتی عزیزم. منظورم اینه که بارداری و زایمان و بچه دارشدن کلا سختیای خودشو داره و ...

نیستن

مخصوصا شوهر من

وقتی هم از سختی هاش میگی 

میگه که پس چطور مادرای ما۸تا بچه بزرگ میکردند و اخ نمیگفتند....!!!!

🦄you're the most expensive  thing that I have 
ندیگه میخام شیرمو ندم بهش  پسرمم شیر خشکی بود دخترمم۶ماه خورده دیگه کافیه هم دندونام خراب می ...

تا یه سالگی بده حدااقل گناه داره ولی مراقب خودتم باش

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
نمیدونم چرا اینطوری میگه گاهی ک حالش خووووبه میگه عالی هستی  گاهی هم میگه این چه وضعیه داری ب ...

نظر من رو بخوای مشکل از خود شماست عزیزم نه از اندامت

اعتماد بنفست که بالا باشه حرف همسرت برات بی ارزشه

و وقتی ببینه شما خودت خودت رو قبول داری ۲۰۰ کیلو هم که بشی باز شما رو عالی میبینه

قدم 168 وزنم 105

عمل کن.معدتو کوچیک کن.راحت وزن کم میکنی.فقط اراده مهمه.مثلا عروسی میری بقیه که خوش هیکلن و میبینی اعصابت خورد نمیشه؟یا خرید لباس میری چیزی که دوس داری سایزت نیست ناراحت نمیشی؟ من که خل میشم

و
خدا خودش به هممون كمك كنه

عزیزم اراده اراده اراده.

اگر میتونی بعد از ظهر ها که خونه ای برو باشگاه بهت انگیزه میده 

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری
عمل کن.معدتو کوچیک کن.راحت وزن کم میکنی.فقط اراده مهمه.مثلا عروسی میری بقیه که خوش هیکلن و میبینی اع ...

اخ نگووووو. منم دقیقا همین حس بد و غم انگیز رو تا عید پارسال داشتم. هر جا میرفتم سایزم گیر نمیومد

منم ۳۵کیلو اضافه داشتم. تا الان ۳۰ تاش رفته . ۵تاش مونده که لامصب کم نمیشه

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری
من165_70کیلوام میخوام به وزن62_60برسم چه پیشنهادی داری خودت از چه چیزایی استفاده کردی?

عزیزم من 112وزنم بود، کارمند بودم و خیلی سرم شلوغ

دقیقا از اول خرداد امسال اراده کردم و شروع کردم 

روزی 3-4ساعت ورزش کردم، ایروبیک، پياده روی، تردمیل، حلقه، یوگا

غذامم کم کردم ولی هیچی حذف نکردم حتی قند و شیرینی

فقط کم خوردم الان ک دارم تایپ میکنم رو ترازو بودم دقیق 72/250هستم هیچ مشکل معده و پادرد و هیچی هم نگرفتم، خیلی بدنم مقاومتش رفته بالا، قاعدگیم کامل تنظیم شده همه چیم روبه راه، فقط پن کیلو دیگه کم کنم تموم 

دکتر تغذیم خیلی خوبه.چون میدونی هر بار میری ار خجالتم شده کم میخوری.ولی فقط اراده.صب یه لیوان شیر و خرما بخور.نهار یه تبکه گوشت یا مرغ یا ماهی کبابی یا آبپز.میان وعده میوه بخور.شامم سعی کن سالاد یا یه تیکه کوچیک از هر غذایی.نون و برنج نخور.اگرم میخوری در حد 2،3قاشق.شیرینجات و حذف کن.نوشابه سس.هله هوله.بجاش آجیل و اینا بخور.با چایی قند نخور.اگه وت باشگاه نداری روزی یکساعت پیاده روی کن یا تو خونه تردمیل بزن.ببین اولش سخته.ولی در عرض دو هفته معده کوچیک میشه و عادت میکنی.این همه سال خوردی.یکسال نخور به خودت سختی بده واسه زیبا شدن. قتی تو روند کاهش وزن قرار بگیری خودت از ذوقش کم میخوزی.وقتی لباسات گشاد میشه هر کی میبینتت بهت میگه چقد لاغر شوی.همینا رو رعایت کن مطمئن باش به هدفت میرسی

و
عزیزم من 112وزنم بود، کارمند بودم و خیلی سرم شلوغ دقیقا از اول خرداد امسال اراده کردم و شروع کردم&n ...

من توخونه نمیتونم ورزش کنم ،کمکی خاصی نخوردی برای لاغری دارویا چیز مکملی

لطفا لایکم نکنید ممنونم