2777
2789
عنوان

بااين اضافه وزنم چه كار كنم هركي راهكار داره بگه ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 161 پست
ببخشید صریح حرف میزنم بخدا قسم کمرم خیلی باریکه شکمم تخت شده  سینه هام۸۰شده از وقتی شیر میدم ...

ای بابا خیلی خوبه که 

شوهرت الکی میخواد بهت گیر بده 

با دو تا بچه خیلی خوبه که اندامت 

خدا چشمای شوهرتو وا کنه بهتر ببینه شما رو

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اگه میتونی و اهل ورزش کردنی هیکلتو ورزشکاری کنی بهتره تا لاغر کنی

اهل ورزشم و بعد پسرم باشگا میرفتم

اما الان با دوتا بچه نمیتونم جایی برم

ولی همیشه تو خونه میرقصم و کمی ورزش میکنم

🦄you're the most expensive  thing that I have 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اپلیکیشنایی که عکسشو فرستادمو از پلی استور یا اپ استور بگیر عالین برای همه چی هس

لوئیز:ما داریم بچه دار میشیم.ویرجیل:شوخی میکنی!نه. من رفتم دکتر. این هدیه کریسمس من به توئه.اما تموم چیزی که من لازم داشتم فقط یک کراوات بود!😞
Www.zibatar.com

شما هم این روش رو امتحان کردین؟

عالیه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
عزیزم  توکه وزنت نسبت به قدت خوبه بنظرم نباید چاق باشی

تا حالا اصلا چاق نشدم چون متنفرم از چاقی ولی از وقتی به دخترم شیر میدم تمایلم به خوردن شیرینی زیاد شده نمیتونمم جلوی خودمو بگیرم باید شیر خشک بدم بهش تا خودم اشتهام از بین بره

منم اضافه وزن بالا دارم ولی هیجور اشتهام بسته نمیشه 😢رفتم کپسول اسلیم مکس خریدم اشتهام کم بشه ولی ب ...

منم همچنین حتی پودر تبریزیان هم گرفتم اشتهام دوبرابر شد انگار معدم لج داره باهام

وا عزیزم وزنت در مقایسه با وزنت خیلی خوبه چرا اینجوری گفت؟من هم تقریبا تو شرایط شمام. فقط یه بچه 6 م ...

اخه از وقتی شیر میدم دلم میخاد فقققققط شیرینی جات بخورم

از وقتی شیر میدم اشتهام۳برابر شده و نمیتونم جلو خودمو بگیرم

تا حالا اصلا چاق نشدم چون متنفرم از چاقی ولی از وقتی به دخترم شیر میدم تمایلم به خوردن شیرینی زیاد ش ...

عزیزم حتما یه دکتر برو یه چیزی تو بدنت کم میشه که اینجوری اشتها میگیری من ازمواد قندی متنفرم ولی مواقع پریودی همش دلم شیرینی میخواد

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
 وای خوش بحالتون من۲۱سالمه۲تا سزارین پشت سر هم داشتم ینی پسرم تازه رفته تو۳سال دخترمم۶ماهشه ...

توبا قد ۱۷۷ و وزن ۷۴ که اصلا چاق نیستیییی!!!! البته اگر بتونی ۴ کیلو کم کنی واقعا عالی میشه اندامت اما الانم با این قد و وزن که گفتی خیلی خوبی شوهرا اکثرا همینن شما توجه نکن قد شوهرت چنده؟

فال تا روت کامل ۱۰۰۰۰ تومان @pishgooitaroot

همشون ی لیست اینجوری دارن که پر از ورزشای مختلفه از بازو بگیر تا انواع و اقسام ورزشای شکمی و گرم کردن باس ن همه چی 

لوئیز:ما داریم بچه دار میشیم.ویرجیل:شوخی میکنی!نه. من رفتم دکتر. این هدیه کریسمس من به توئه.اما تموم چیزی که من لازم داشتم فقط یک کراوات بود!😞
اخه از وقتی شیر میدم دلم میخاد فقققققط شیرینی جات بخورم از وقتی شیر میدم اشتهام۳برابر شده و نمیتونم ...

اگه تغذیت درست نباشه بچه از استخونات تغذیهدمیکنه

لطفا لایکم نکنید ممنونم