2777
2789
عنوان

بااين اضافه وزنم چه كار كنم هركي راهكار داره بگه ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما فقط قند، شکر و شیرینیجات مصنوعی و همینطور سرخکردنی رو از برنامه غذاییت حذف کن خودکار 10 کیلو کم میکنی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
عزیزم مامان کوچولووووو خدا بچه هاتو برات نگه داره. اشکال نداره شوهرتم از دلسوزی گفته. زیادم لاغر خو ...

کاش استخوووون بودم بخدا

من زود تحت تاثیر حرف بقیه قرار میگیرم مخصوصا شوهرم

شما خیلی خوش شانسی ک لاغری

🦄you're the most expensive  thing that I have 

من روزانه ۱۰۰۰ کالری

البته چون حسابدار سرکارم بکوب میشینم

من خیلی پفک میخوردم شیرینی جات؛غذای چرب ولی بعد از رژیمم تمام تلاشمو میکنم کم کنم اصلا که نمیشه گفت نمیخورم ولی کمتر کردم

شربت مولتی ویتامین خارجیم خریدم روزی دوبار میخورم هم از ریزش مو جلوگیری میکنه هم باعث میشه پدستت نیفته و شل نشه

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 
خیلی رو فرمم همه میگن اما چون اوایل لاغر بودم الان شوهرم ایراد میگیره  منم تحمل مقایسه شدن نذ ...

زیادم کم نکن دیگه قدت بلنده بد دیده میشی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
قدم 168 وزنم 105

من باشگاه میرفتم یه خانمی بود هم سن خودمون خیلییی وزنش زیاد بود فکر کنم ۱۲۰ کیلو اینطورا از شما هم بیشتر..

هر رووووز میومد جیم زودتر از همه میومد بعد همه میرفت فکر کنم ۴ ساعت ورزش رو داشت.. من میگفتم با این حال عمرا وزن کم کنه از بس وزنش زیاد بود..

شاید باورت نشه ۴۰،۵۰ روزه هیکلش نصف شد!!! خیلی دختر خوبیه الان به خاطر بارداریم نمیرم باشگاه ، این خانم خوشگلیش زیر چاقیش پنهان شده بود هیکلش که خوب شد خوشگل تر شد اصلا عالی شد

الان یک ساله داره ورزش میکنه بدنش خیلی با ورزش خوب شده

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️