2777
2789
عنوان

مدل بافتنی ساده و شیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 62 پست
بله.کم کردم بد در اومد.

ببین یه رج از هردوطرف سه دونه کم کن

بغد رج پشتو بباف باز رج بعدی از هردوطرف دو تا کم کن

باز پشتو طبق روال بباف

رج بعد یک دونه کم کن

میتونی تعداد دونه بیشتر کم کنی اما باید هر رخ میزان دونه هایی که کم میشه تعدادش کمترباشه

مثلا پنج رج-باز چهار رج-باز سه-باز دو- و آخر یک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بارها انجام دادم چطور بد دراومد؟  برای مثال من واسه خواهرم که چند ماهه است یه جلیقه بافتم تو ...

آهان ببین من اینجایی که شما یه دونه اضافه کردی وتا آخر بافتی من اومدم در دوسه رج آخری دو تا اینا اضافه کردم

سلام به همگی، من خیلی بافتنی دوس دارم ولی نهایتا بافت زیر و رو بلدم اونم ناشیانه😐اگه کانال آموزشی دارین لطف میکنین برام بفرستین؟ 

فقط اینکه آموزشش ساده باشه که از پایه یاد بگیرم، ممنووووووون

الان مشافرتم وگرنه عکسشو میذاشتم باهم بخندیم

😅😅😅😅

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

[QUOTE=738سادس37703]سلام به همگی، من خیلی بافتنی دوس دارم ولی نهایتا بافت زیر و رو بلدم اونم ناشیانه😐اگه کانال آموزشی د ...[/QUOTE]

این گذاشتم خیییلی سادس

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
آهان ببین من اینجایی که شما یه دونه اضافه کردی وتا آخر بافتی من اومدم در دوسه رج آخری دو تا اینا اضا ...

اره دیگه نباید خیلی اضافه کنی تو دستورش هم اضافه کردن نبود من یه دونه اضافه کردم حالت بگیره چند بار ببافی و بشکافی دستت می یاد همه چیز

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
[QUOTE=738سادس37703]سلام به همگی، من خیلی بافتنی دوس دارم ولی نهایتا بافت زیر و رو بلدم اونم ناشیانه ...

ساده اس ولی من اضافه کردن و کم کردن و بلد نیستم، باید از رو فیلم یا دست کسی ببینم تکرار کنم، کلا فقط علاقه دارم استعداد ندارم انگار😑

ساده اس ولی من اضافه کردن و کم کردن و بلد نیستم، باید از رو فیلم یا دست کسی ببینم تکرار کنم، کلا فقط ...

😅😅😅خسته نباشی دلاور