elaroz_m مدیر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 عنوان مدل بافتنی ساده و شیک | مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 62 پست کیا بافتنی دوس دارن و بلدن؟اگه دوس دارین آموزش و عکس چندتا بافت خیییلی ساده و راحت و شیک رو براتون بذارم.😊 مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم 1397/08/16 | 13:37 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elaroz_m مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 😄😄 واسه همینه اموزشای خوبی پیدا نمی کنیم😉😄 ن من انگلیسی میزنم آموزشای توپ پیدا میکنم دوس داری اسم یوتیوبت رو بگو برات اشتراک بذارم مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
lalisaaaaa عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 8187 ن من انگلیسی میزنم آموزشای توپ پیدا میکنم دوس داری اسم یوتیوبت رو بگو برات اشتراک بذارم الان منم انگلیسی جستجو می کنم گلم😳 قبلا رو می گم ، هنوز وارد نیستم متوجه منظورت نمی شم (اشتراکو می گم) 🙁😅 🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️
elaroz_m مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 الان منم انگلیسی جستجو می کنم گلم😳 قبلا رو می گم ، هنوز وارد نیستم متوجه منظورت نمی شم (اشترا ... اسمت تو یوتیوب چیه؟ک من برات فیلم ها رو بفرسم ک توهم ببینی مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم