2777
2789
عنوان

مدل بافتنی ساده و شیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 62 پست
بزار من خیلی دوس دارم

گذاشتم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمی شه عکس گذاشت😧

نمیدونم ک.من ک راحت گذاشتم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
منتظریم

گذاشتم

سلام منم دارم جلیقه می بافم.ولی زیاد بلد نیستم.مثلا ۷۵ تا دونه سر انداختم برای جلوی کار.چند سانتی کشباف بافتم وبقیه ی کارم رو طرح زدم.اما آستین ویقه رو بلد نیستم چه کنم.

پشت کارم رو که بافتم ۷۰ تا سر انداخته بودم،وخوبم بافتمش اما آستیناشونو بد درآوردم

سلام منم دارم جلیقه می بافم.ولی زیاد بلد نیستم.مثلا ۷۵ تا دونه سر انداختم برای جلوی کار.چند سانتی کش ...

بالاخره جلیقه اس یا آستین داره؟

من خودمم حرفه ای نیستم.اما تو اینترنت میبینم و راحت میبافم.فقط آموزشش رو داشته باشم راحته

بزار بزار

گذاشتم گذاشتم

من عاشق بافتنی ام خیلی اعصاب آروم میکنه ولی بلد نیستم. همیشه یا شل میبافم یا سفت

واقعا منم همین جوریم.خیلی واس آرامش اعصاب خوبه

جلیقه می بافم اما منظورم اونجاییکه می خواد دست بره توش

من تا حالا جلیقه نبافتم اما اگه تو اینترنت بزنی آموزش بافت چلیقه دقیقا میگه حلقه آستینو چطور در بیاری

جلیقه می بافم اما منظورم اونجاییکه می خواد دست بره توش

منظورتون حلقه استینه؟ باید چند دونه تو رج های مختلف کم کنین این طوری حلقه استین درست میشه 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
بله.کم کردم بد در اومد.

دو طرف با هم فرق داشت؟باید جا ب جایی میکردی.میتونی از حلقه آستین همین مدل بافت ک گذاشتم یاد بگیری و ب ابعاد جلیقه خودت درش بیاری

بله.کم کردم بد در اومد.

من بارها انجام دادم چطور بد دراومد؟  برای مثال من واسه خواهرم که چند ماهه است یه جلیقه بافتم تو رج اول از جایی که می خواستم حلقه استین درست بشه یه دونه کور کردم تو رج بعد یه دونه دیگه رج بعد دوتا دونه بعد چند رج همین طور رفتم وقتی اخر بافتم نزدیک سر شانه بود یه دونه اضافه کردم و چند رج هم همین طوری رفتم حلقه استینش در اومد 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️