2777
2789
عنوان

کسایی ک تجربه سقط داشتن وبعدش مامان شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 55 پست

استارتر عزیز منم مثل شما رفتم سونو ان تی 

12هفته بودم بهم گفت قلب جنین 9هفتگی ایست کرده شوکه شدم تا مدت ها بعد هرشب خواب این دکتر رو میدیم که میگفت قلبش ایست کرده .

الان یک سال و خورده ای میگذره ولی باردار نمیشم 

لطفا برا سلامت نی نیم صلوات بفرستید. ممنون.این بارداری سومم هست دوتای قبلی سقط شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم تو ان تی رفتم فهمیدم تا 7 هفته بیشتر رشد نکرده و بعدش  ک سقط کردم سه ماه گفت اقدام نکن بعدش باردارم الان 6 ماهمه انشالله نینیم سالم ب دنیا بیاد

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره

یاد خودم افتادم درد سقط یه طرف گريه های بی امانم از یه طرف و افسرده شدنم از یه طرف.داغون شدم ولی خدا خیلی مهربونه تا آخر سال نشده دوباره باردار شدم ولی واقعا سخت بود هیچکس درک نمی کنه و حس آدم رو نميفهمه😭😭😭😭😭😭😭

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
اخی عزیزم ایشالا ب زودی خبربارداریتومیدی. نرفتی دکتر؟براچی باردار نمیشی؟ 

از سه ماه پیش رفتم دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان داری درصورتی که پریودیام منظمه

بهم ماه اول کلومیفن داد ماه دوم هم لتروزول ولی هنوز خبری نیست 

بعد گفت چون قلب جنین ایست کرده بارداری بعدی باید هپارین بزنی.

لطفا برا سلامت نی نیم صلوات بفرستید. ممنون.این بارداری سومم هست دوتای قبلی سقط شدن