2777
2789
عنوان

کسایی ک تجربه سقط داشتن وبعدش مامان شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 55 پست
دقیقا فقط خدا حال ادمو میفهمه. الان زایمان کردی یابارداری؟ 

دخترم الان دوسالشه خداروشکر 

حالا فکردومي هستم😖

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
نمیدونم عزیزم ایست قلبی کرده بود درد زایمان اومد سراغم کیسه ابم پاره شدو بچه با جفت طبیعی دنیا اومد

ناراحت نباش گلم خداصلاح ندونسته فعلا ب مانینی بده. فقط خدارشکر میدونیم ک چون یکبارحامله شدیم پس بازم میشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا فقط خدا حال ادمو میفهمه. الان زایمان کردی یابارداری؟ 

هنوزم اون روزا یادم میاد حالم بد میشه هنوز یادم نرفته گریه هام و و زجه زدنامو

سلام دوستان نی نی یار زحمت کشید منو ترکوند منم با کاربری جدیدم اومدم چون دلم تنگ شده بود نمیدونستم جواب بعضيارو ندم برگشتم😊😊😊
یعنی منم باید هپارین بزنم؟ ازمایشی چیزی دادی ک بهت گفت هپارین بزنی؟ 

نه آزمایش ندادم 

دکترم گفت چون علت دقیق سقط معلوم نیس اما تجربه نشون داده که شاید لخته وارد قلب جنین شده بهمین خاطر باید هپارین بزنی 

برام خیلی دعا کنید  دلم شکسته 

من الان نه ماهه اقدام کردم و نتیجه نگرفتم 

لطفا برا سلامت نی نیم صلوات بفرستید. ممنون.این بارداری سومم هست دوتای قبلی سقط شدن

سلام دوستان

من آخر شهریور سقط داشتم به دلیل حاملگی پوچ، تا پریروز همچنان خونریزی داشتم،دیروز پاک شدم و شبش نزدیکی داشتم،ولی امروز خونریزی شدید داشتم دوباره یه لخته بزرگ هم ازم خارج شد

کسی اینجوری بوده؟ الان چیکارکنم به نظرتون؟

سلام دوستان من آخر شهریور سقط داشتم به دلیل حاملگی پوچ، تا پریروز همچنان خونریزی داشتم،دیروز پاک شد ...

یه سونو برو 

شاید بقایا مونده باشه داخل رحم

لطفا برا سلامت نی نیم صلوات بفرستید. ممنون.این بارداری سومم هست دوتای قبلی سقط شدن
پس چرا به ما گفتن تا سه ماه دیگه اقدام نکنیم؟

راستش من اصلا به حرف دکترا و این چیزا گوش نمیدم فقط بلدن آدم رو بترسونن 

همش جیبای مارو خالی میکنن 

بچه ام تو هفته 6قلبش تشکیل نشد خودش سقط شد

بعد سه ماه بدنم قویترشد باردارشدم به همین راحتی

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس